Plastic Patty Apăsați Formă de Hamburger Mucegai Filtru Rotund carne Tocată de Carne de GRĂTAR petrecere de Familie DIY Hamburgeri Instrument Fierbinte

  • 45.80lei
  • 27.48lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Bucătărie Forma Rotunda burger de Presă Clasa Alimentare ABS Hamburger din Carne de Presă de Vita Grill Presa Hamburger Patty Filtru de Mucegai Mould Tool Descriere: Fabricat din grele durabil BPA-free lipeasca material plastic ,sănătos și netoxic.Non-stick de jos apare astfel încât să puteți elimina perfect rotund, bun de dimensiuni burgeri cu usurinta si fara mizerie.Nostru burger presor vine de afara, pentru o curățare ușoară.Instrument de mare pentru a face burgeri de Fasole Neagra, somon burgeri și alte alternative!Cel mai bun lucru despre a face propriile burgeri este îmbrățișând creativitatea ca bucătar!Caietul de sarcini: Material: ABS Culoare: Negru Dimensiune: 12.5*12.5*6cm

Notă:

1.Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

2.Este normal ca silicon produse pot avea un miros de vulcanizare (un fel de catalizator care joacă un rol important în procesul de turnare) este adăugat la materii prime pentru a face produsele finite mai flexibil.În general, cele mai multe dispozitive vor volatile după modelarea, și reziduul va fi plecat în câteva zile. (La vulcanizare va face nici un rău pentru sănătatea oamenilor)

Un mic sfat pentru a elimina mirosul: păstrați produsul în apă sărată timp de aproximativ o jumătate de oră, se spală și se usucă, mirosul va dispărea atunci.

Pls notă:

1.Dacă aveți în continuare întrebări cu privire la plata, nu ezitați să ne contactați.

2.Vom trimite articolele termen de 1-4 zile după ce sistemul confirmă cumpărători de plată.

3. Dacă u nevoie pentru a alege exprima de transport maritim, Pls contactati-ne pentru a modifica taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Returnare Și Rambursare

1.Va vom returna cumpărători în cazul în care cumpărătorii returnează elemente în termen de 15 zile de cumpărători primirea de articole pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorii ar trebui să suporte întoarce de transport maritim de marfă și asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

2. Elemente cumpărătorul a primit nu este conform descrierii, se întoarce de acceptat sau de a păstra poziția și să ajungă la un acord cu vânzătorul cu privire la restituirea sumei.

Etichete: se coace forma, gratuit grillz dinti, silicon forma pentru a se coace, presa hamburger patty filtru, mesh round bbq, lingeri sexi, caz gacha viata, Burger, gra, ou masina de hot dog.


  • Numărul De Model: YZ237
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Eco-Friendly

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon