»
Servicii » Antreprenoriat General

Antreprenoriat General

CITY GROUP executa lucrari in antreprenoriat general. Dupa primirea planselor de executie si a caietelor de sarcini, CITY GROUP va executa serviciile complete de constructive pentru proiectul dumneavoastra. CITY GROUP va angaja si supraveghea toti subcontractantii, de asemenea va coordona intreaga activitate din santier. Managerii de proiect si inginerii de executie inteleg importanta comunicarii cu Beneficiarul pe durata desfasurarii procesului de construire, punandu-va la dispozitie mijloace concrete de mentinere a fluxului informational. CITY GROUP se mandreste cu indeplinirea principiilor de baza ale oricarei constructii: constrolul costurilor, controlul termenelor de executie, controlul calitatii, coordonarea subcontractantilor, comunicarea si siguranta muncii.

Design/Build

Programul design/build al companiei, ofera clientilor o sursa unica a responsabilitatii si calitatii, a costului si a termenelor de executie. Aceasta solutie plaseaza intreaga coordonare in mainile companiei CITY GROUP, conferind beneficiarului libertatea de a se concentra asupra propriei sale afaceri. Intr-un contract design/build cu compania CITY GROUP, economisiti timp si bani alocati in mod normal intr-un proces de tip proiectare-licitatie-executie.
Prin imbinarea procesului de proiectare si a celui de executie a lucrarilor intr-o singura echipa, CITY GROUP, in calitate de design/builder, este capabila sa asigure intreaga gama de servicii premergatoare constructiei cu prioritate, sa urgenteze obtinerea avizelor si a autorizatiilor de construire, o mobilizare rapida, un ritm al constructiei accelerat prin derularea in paralel a proiectarii, a lucrarilor de inginerie si a lucrarilor de constructie, precum si obtinerea celor mai bune preturi pentru echipamente.

< Inapoi | Inainte >
“Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a
Uniunea Europene sau a Guvernului Romaniei" 
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra”
„Optimizarea activitatii firmei SC CITY GROUP SRL prin introducerea de aplicatii informatice”
Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
“Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro