Masina pe Bancheta din spate Organizator cu Touch Screen Tablet Holder + 9 Buzunare de Depozitare Kick Mats Mașină de spătarul Scaunului de Protecție pentru copii Mici Copii

  • 116.54lei
  • 58.29lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

[MARI BANCHETA din spate ORGANIZATOR]: Dimensiune: 24 x 16 cm.E suficient de mare pentru a acoperi spatele scaunelor din față foarte bine.Nu mai murdari de urme de pantofi pe partea din spate a scaunului.Potrivit pentru cele mai multe dintre mașini și SUV-uri.

[UODATED MATERIALE DURABILE]: Realizate din materiale ecologice 600D poliester, mașina noastră bancheta din spate organizator este mult mai durabil, perfect pentru a proteja masina ta tapiterie si scaune de la zgârieturi, scurgeri, pete, urme de uzură, noroi, murdărie.Evitarea scaun obtinerea uzat.

[Rezistent la apă și UȘOR DE CURĂȚAT]: Ajutorul nostru impermeabil bancheta din spate organizator, veți avea nevoie de doar o cârpă umedă pentru a curăța murdare de amprente pe kick mats, mașină de spălat fabric pentru mai ușor de îngrijire.Rapid și convenabil.

[STABILĂ CATARAMA]: Reglabil partea de sus și de jos cataramă curele pot păstra bancheta din spate organizator strans din greu pentru a scaunul de masina.Nu vă faceți griji pentru care se încadrează în jos.Design Universal se potrivește cele mai multe vehicule.

Parametru:

Produs material: 600D Oxford pânză de plasă de protecție a mediului din PVC

Dimensiune produs: 61*41cm (24*16v)

Produs net în greutate: aproximativ 250g (1pick)

Produse includ:

Bancheta Din Spate Organizator Masina *1/ *2

Despre Produs

Toate produsele sunt 100% de brand nou, funcțional și verificate cu atenție înainte de a trimite.

100% siguranta, inofensiv pentru organism.

Despre Transport:

1. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

2.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Ce să fac dacă produsul are o problemă

Vă rugăm să folosiți produsul în conformitate cu manualul produsului în primul rând, dacă tot nu se poate folosi, vă rugăm să contactați serviciul clienți în timp, vă rugăm să nu deschideți disputa la voi, noi credem comunicare este mult mai bine decât în litigiu.

Etichete: scaun auto organiza, vw tableta de montare în mașină, organizator vehicul copii, masina pentru saltea, sac de acoperiș, sac de masina, ika de stocare, cafea suport auto, display touch, organizator masina univeral.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tipuri de: Prin rucsac
  • Nume De Brand: cmaos
  • Tip: Bancheta Spate Sac
  • Tip De Material: 600D Oxford pânză de plasă de protecție a mediului din PVC
  • Greutate Produs: despre 250g
  • ID-ul produsului: ZD49
  • Dimensiune Produs: 61 * 41cm Despre
  • Material: oxford pânză

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon