Bicicleta Suport De Telefon Mobil Rotativ De Biciclete Din Silicon Cu Suport Pentru Telefon De Motociclete Pe Ghidon Suport Pentru 4.0 Inch-6.0 Inch Telefon

  • 10.49lei
  • 6.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1. Durabil și în condiții de siguranță: Fabricat din silicon de înaltă calitate, spre deosebire de o situare cu adevărat de stângace și ușor de spart de plastic pentru biciclete suport de telefon, acest lucru flexibil suport de telefon clip poate absorbi toate efectele și pentru a evita zgarierea telefonului suprafață.

2. Universal suport biciclete: Super elastic curea silicon poate ține în siguranță toate smartphone-uri cu dimensiuni de ecran de 4.0 inch la 6.0 inci.

3. 360 de grade de rotație] se poate regla liber pe telefonul mobil la orice unghi care ti se potriveste, oferindu-vă flexibilitate maximă, vedere la telefonul mobil în timpul de echitatie, și de a urmări kilometraj, timp sau hartă.

Descriere:

Inovatoare silicon curea îl face ușor pentru a instala sau elimina orice dimensiune ghidon.Este ca și cum poartă un ceas atunci când instalarea.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: 4.92 x 2.76 x 1.18 cm

Culoare: negru

Compoziție Material: metal, cauciuc

Pachetul Inclus:

1 * Biciclete suport de telefon mobil

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: yz450f piese de frână.


  • Culoare: negru
  • Compoziția Materialului: Metal, Cauciuc
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiuni: 4.92 x 2.76 x 1.18 cm

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon