Machiaj Perie Singur Fundație Pulbere Fard de obraz Anticearcan Iluminator Sprancene fard de Ochi Make Up Set de Pensule Cosmetice Instrument

  • 10.37lei
  • 8.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

De Înaltă Calitate, 100% De Brand Nou

Acest link a 26pcs diferite singură perii cu negru si maro.Inclusiv 14 Buc fata bază perii, 2 buc sprânceană pieptene perie, și 10buc perii suplimentare.Ești liber să aleagă ceea ce vă lipsește și ce vrei. #4 perie este un multi-scop perie, forma unica perie de cap, de a câștiga afecțiunea de mulți prieteni de sex feminin. #7 perie cu doua cap, puteți folosi ca contour brush, perie fard de obraz sau de Evidențiere Perie.Aceasta perie este una dintre cele mai cost-eficiente, de înaltă calitate, foarte recomanda pentru a cumpara.

Machiaj Perie Scurtă Introducere #1: Perie De Fundația

Este mult mai în concordanță cu conturul feței, și poate face detaliile de nas sunt mai delicate.

#2: Perie De Praf

Această perie de praf poate dispersa uniform pudra, zona de contact mare, și de a crea un mod clar și machiaj frumos.

#3: Fard De Obraz Perie

Care este potrivit pentru fata.Ia blush si matura ușor pomeților, pentru a crea un ten roz

#4: Multi-scop Perie

Acesta poate fi folosit pentru pudra, anticearcan sau fard de obraz.Fibre parul moale si forma speciala.Rapid pentru a obține look perfect.

#5: Perie Contur

Perie contur poate mai bine modifica unghiulare linii de contur și pot face baza de machiaj mai clar și transparent.

#6: Evidențiere Perie

Evidențiați Perie este potrivita pentru podul de nas/frunte os/obraz/persoana medie de actualitate scoate în evidență și pentru a matura excesul de pulbere.

#7: Contourr/Blush/Iluminator Perie

Aceasta perie cu doua cap, puteți folosi ca contour brush, perie fard de obraz sau de evidențiere Perie.Aceasta perie este una dintre cele mai cost-eficiente, de înaltă calitate, foarte recomanda pentru a cumpara.

#8:Unghi Perie Sprâncene / Gene volum

Acest unghi perie Sprâncene este o dimensiune moderată pentru a crea un bine-definit forma sprancenelor, sau poate fi umplut cu pudra de sprâncene pentru a crea o blană, naturala a sprancenelor.Genelor volum, După aplicarea rimelului, elimina smocuri de la rădăcina genelor spre exterior;Potrivit pentru pieptanarea genelor

#9: Eyeliner brush

#10: Perie De Buze

Această perie de buze poate crea un solid, plin de forma de buze, dându-i mai multă culoare.Atunci când pictura buze, conturul ei în primul rând, apoi umple-le.

#13: Mari Dimensiuni Perie Spranceana

Este o dimensiune moderată pentru a crea un bine-definit forma sprancenelor, sau poate fi umplut cu pudra de sprâncene pentru a crea o blană, naturala a sprancenelor.

#19: Ventilator Tip Perie

Ventilator tip perie pentru perie excesul de pudra de pe față, în mod normal, folosind pentru ultimul pas al machiajului.

#20: Perie Geană

Perie geană: După vopsire sprâncene, ușor perie de sprancene pentru a face lutos mai mult chiar, și ia bulgări departe de la radacina spre exterior după periaj sprancene.Ideal pentru îngrijirea sprâncenelor. 12pcs Perii Kit special pentru Ochi, care include toate cele de bază ochi perii, de exemplu, perie fard de ochi, Nazale umbra perie/contur Ochi, Ventilator tip perie, perie Umbrire/Eye Blending Brush, tv cu vârful perie anticearcan, Pleoapa Perie, perie Geană, Eyeliner brush, tv cu perie de buze.

Dacă doriți să cumpărați întregul set perie de acest tip, cu preț mai ieftin, va rugam sa vizitati magazinul nostru pentru a găsi 7pcs/10buc/15buc SKU link-ul.

Recomandăm Ca Urmare A:

MOALE ȘI DENS de PĂR : mai Fină și mai moale decât în mod normal peri.Nici iritarea ușoară a pielii, acesta poate fi utilizat chiar pe pielea copilului.Peri Dense ușor de a apuca și de amestec de produse cosmetice, perfect pentru a aplica lotiuni, farduri de pleoape, pudre.Mulți cumpărători au fost certificate ca perii noastre fără perii vărsat și separarea probleme.DURABIL OCUPA: Cu mâner conic, mulți cumpărători iubesc aceste ca acestea sunt mai ușor de a deține și de a folosi decât alte pensule de machiaj.Ne-ar dori să vă oferim cea mai bună experiență de produs.Non-alunecare, usor de prindere pentru o lungă perioadă de timp.

Compania Expoziție

Suntem un vânzător en-gros și au o fabrică în China mai mult de 5 ani.Pozele de mai jos arată fabrica noastră de constructii, depozit, produse de afișare raft, licență de afaceri și autorizat de licență emisă de Autoritatea, etc. Astăzi, vom deschide noștri de dincolo de ocean magazin.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi de înaltă calitate cu preț bun.Vă mulțumesc pentru vizita la magazinul nostru.Cele mai bune urări pentru tine și familia ta.

Etichete: Machiaj, mermaid machiaj perie setați, set pentru femei, cosm, skone perie de amestecare, perie de cerneală, simple instrumente de machiaj, fentu frumusete set, set de machiaj, pr.


  • Culoare: Negru si maro
  • dimensiune: single
  • Folosit Cu: Fard de obraz, Anticearcan, Fard De Ochi, Dermatograf, FUNDAȚIA, buze, Pulbere, Seturi & Kituri, gene, Bronzer Perie, Sculpting Brush, Evidențiere Perie, Perie spranceana
  • Cantitatea: 1
  • Numărul De Model: DSR-110
  • Tip De Element: Pensula De Machiaj
  • Material Mâner: Plastic
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Perie Material: par sintetic
  • Aplicabile Oameni: machiaj începători și entuziaști

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon