20meters Bare de Cupru cu Diametrul de 0.20 mm-0.80 mm Triplu Izolate Sârmă TPS-B pentru Transformator Inductor Bobinat Sârmă

  • 28.69lei
  • 24.40lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Triplu Izolate Sârmă(TPS-B)

1、Puternic de izolare.tripleinsulatedwire(TPS-B) este alcatuita din trei straturi izolante extrudate.Stratul izolator este realizat din material poliester, care pot fi direct utilizate în transformatoare fără intermediar bandă izolatoare și ziduri de sprijin.Dimensiunea de transformator este miniaturizat, operarea este simplificată, și materiale și costurile forței de muncă sunt salvate.

2、de Înaltă tensiune rezistență.Single-line rezista la o tensiune de AC 3000V pentru mai mult de 1 minut, inter-line rezista la o tensiune de AC 6000V pentru mai mult de 1 minut, tensiune de străpungere poate ajunge la mai mult de 15KV.

3、Bună rezistență la șoc termic.Rezistența termică clasa este clasa B (130 grade Celsius)

4、Bună rezistență la abraziune.După modificat exterior strat izolator, materiale rezistente la uzură sunt adăugate, nu numai pentru înfășurări de transformator, dar, de asemenea, pentru inel magnetic de lichidare.

5、Bună sudabilitate.După ce produsul este cufundat într-o 420-gradul de baie de lipire pentru 3 secunde, suprafața este netedă, fără pori, și nu arcului electric se produce fenomenul.Acesta poate fi lipite direct, fără a îndepărta stratul izolator.

6、Completă caietul de sarcini.Specificatii produs: 0,1 mm-1.0 mm caietul de sarcini diametrul firului, puteți personaliza orice specificație de diametrul firului în funcție de cerințele clientului, sau puteți customizetripleinsulatedwirewith special grosimea izolației, dar tensiunea de rezistență este încă bun.Se poate produce, de asemenea, galben, roșu, negru și alte coloredtripleinsulatedwiresaccording de cerințele clientului.

Caracteristici principale

Rezistență la căldură clasa B (130 grade Celsius)

Excelent rezista la tensiune de performanță, nu pinhole fenomen, certificate pentru izolație întărită

De joasă frecvență mare pierdere

Pot fi lipite direct, fără a îndepărta stratul izolator

De mare viteză mașină de lichidare poate fi folosit pentru mare viteză de lichidare

Utilizări: utilizat pe scară Largă în de înaltă frecvență, transformatoare și inductanțe înfășurări cu funcționare pe termen lung la temperaturi mai jos de 130 de grade Celsius.

Etichete: kit inductor, cooper mini, pur cupru sârmă de bobinaj, sârmă de cupru goale, fir lung, cumpara izolate sârmă de cupru, pește bandă, căldură sârmă, sârmă de cupru, transformator led riri.


  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material De Izolare: Fibra de sticla
  • Tip: Izolate
  • Nume De Brand: JangZ-Distractiv
  • Conductor Material: Cupru
  • Numărul De Model: 0.75mm
  • Conductor Tip: Solid

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon