Marine Marine Agățat de Ornament din Lemn Carma de Vapor de Pește Pandantiv Plaja de Coastă Decor de Perete pentru Casa Geamul Portierei LBShipping

  • 9.41lei
  • 6.12lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Marine Marine Agățat de Ornament din Lemn Carma de Vapor de Pește Pandantiv Plaja de Coastă Decor de Perete pentru Casa Geamul Portierei LBShipping

Descriere:

Caracteristici:

1. Există 2 Stiluri : Cârmei, pește, etc. Poate satisface nevoile dumneavoastra diferite.

2. Lemn Material : Aceste nautice agățat decoratiuni sunt realizate din naturale, durabile si puternice, cimișir, care este similar cu obiecte naturale, fără miros de ocean.

3. Nautice Decor : Simplu, dar frumos decorate nava cârme, pește pandantive, frumos și fermecător aspectul.Acest drăguț temă nautică este folosit pentru agățat decoratiuni pentru a face casa ta plină de ocean sentiment.

4. Ocean Decor : Foarte potrivite pentru decorarea acasă, cafenea, bar decor.Este potrivit pentru podea, camera de oaspeti, terasa sau decor de perete de restaurantul de pe plajă.Este foarte potrivit pentru rucsaci, pereti, mese sau ca un decor pentru ambalare cadouri.

5. Stil mediteranean : stil Mediteranean, pandantive decorative pot crește atmosferă de sărbătoare, și să facă de Crăciun mai rafinat.Este potrivit pentru decorarea acasă, sau ca un cadou decorativ pachet și transportate în ambalaje.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Descriere:

Material: lemn

Dimensiune: aproximativ 30x9x1.5cm

Baterie: Nu

Decor forma: agățat

Culoare/Stil: Ca în imaginea de mai jos

Greutate: 15g

Pachetul Include:

1 x Nautic Marine Agățat de Ornament

Etichete: decor nautic, mens marine, nautic din lemn, plaja decor, mâner nautice, mic pește din lemn decor, earthbound decor de perete, partidul decor nautic, ancre decor marin, etsy decor nautic.


  • Material: Lemn
  • Stil: Modern
  • Tema: Flori
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon