Piscină Skimmer Net, cu 3 Secțiunea barei Telescopice de Frunze Skimmer Plasă de Rake-ul Net Kit Set pentru Spa Iaz, Piscina, Piscina Curat

  • 40.81lei
  • 23.28lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Piscină Skimmer Net, cu 3 Secțiunea barei Telescopice de Frunze Skimmer Plasă de Rake-ul Net Kit Set pentru Spa Iaz, Piscina, Piscina Curat Consumabile și Accesorii

Caracteristică:

Puternic și ușor de: piscina separatorul este fabricat din nailon net si cadru din plastic, care este foarte durabil.Plase cu ochiuri Fine eficient poate eradica chiar și cele mai mici bug-uri și de particule.

Multi-scop: față de alunecare lopata poate curăța rapid piscină suprafață.Partea curbată are un unghi mic, ceea ce îl face ușor pentru a curăța partea de orice rotunde sau dreptunghiulare piscină.Cu cadru usor, va fi capabil pentru a curăța cu ușurință.

Reglabil tijă telescopică și dimensiunea corectă. 15.7-35.4 inch tijă telescopică.Ochiuri fine ne face skimmer muta cu ușurință în apă.Capcane particule mai mici face piscina curat și mai sigur.

Ușor de instalat: designul special face ca separator se mișcă fără efort în apă.Nu mai aveți nevoie să se întindă brațele.Puteți utiliza skimmer singur, sau vă puteți conecta la aproape orice tija de activități prin apăsarea unui buton.

Design rezonabil: De înaltă calitate, cadru din plastic design este potrivit pentru orice sezon.Acest bazin separator net nu va deteriora piscina captuseala.Designul Special face skimmer muta cu ușurință în apă.

Caietul de sarcini:

Culoare: Albastru + Argintiu

Material: plastic + aliaj

Dimensiuni:

Tijă telescopică 40-90cm / 15.7-35.4 inch

Apă de adâncime mică net: 42 * 27cm / 16.5 * 10.6 inch

Adâncime de apă de rețea: 42 * 30 cm / 16.5 * 11.8 inch

Greutate: tijă telescopică: 200g, de mică adâncime de apă de rețea: 140g, apă adâncă de rețea: 180g

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Piscina Skimmer Net

1 X Stâlp Telescopic

Etichete: volei pe net stand, piscină rod, piscină mică, skimmer ustensila, rezervor de pește skimmer, pool skimmer, bazin de înot, cleaner pool, sare de baie, atm skimmer.


  • Caracteristică 3: Design rezonabil
  • Numărul De Model: /
  • Caracteristică 2: Reglabil tijă telescopică și dimensiunea corespunzătoare
  • Caracteristică 1: Puternic și ușor de
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon