2 în 1 Micro USB OTG Adaptor cu Putere de Foc Stick/Găzdui Dispozitive etc - 2 Pack 20cm/7.87 în W3JD

  • 3.66lei
  • 2.96lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

2 în 1 Micro USB OTG Adaptor cu Putere de Foc Stick/Găzdui Dispozitive etc - 2 Pack 20cm/7.87 în W3JD

OOTDTY

Caracteristici: Special concepute pentru a adăuga orice periferice USB la dispozitivele gazdă.(Asigurați-vă că dispozitivul cu un micro usb 5 pini interfață)

Utilizați acest cablu puteti conecta telefonul cu disc flash usb.(unele telefoane pot folosi acest cablu conectează-te cu mouse-ul, tastatura.)

Folosit pentru toate dispozitiv suport OTG funciton transferați fotografii, videoclipuri, documente și alte date între dispozitive și memoria externă.

Pur și simplu conectați micro port USB masculin la gazdă și dispozitive micro USB de sex feminin port usb-cablu de alimentare, atunci este gata pentru a merge.Înființat în câteva minute, fără nici un efort suplimentar sau de configurare.

Ea NU poate percepe nici un telefon sau tabletă în același timp, așa că va fi DOAR un suport OTG dacă îl cumperi pentru telefonul sau tableta.

Caietul de sarcini: Conectori: USB Cablu OTG

Lungime:aprox 20cm/ 7.87 în

Material: Plastic

Greutate: 36g

Pachetul Include: 2 Bucati Cablu Micro USB OTG

notă: din Cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manual de masurare.

Etichete: firewire ieee 1394 de la usb, 1394 conector, comutator zigbee, Mufă banană 2mm, 4pin fan splitter, sârmă de cupru, xiaomi zigbee, sârmă de tungsten, cablu firewire usb, y50 70.


  • Certificare: Nici unul
  • Tip: Cablurile SATA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Produse De Stare: STOC

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon