Magnetic cu Suport de Telefon Standuri de Birou Pentru IPhone 12Pro Max Reglabil Suport Metalic Suport de Telefon Pentru Samsung Titularul Desktop Ultra-subțire

  • 7.74lei
  • 4.25lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

1.Design ultra-subțire face să se potrivească perfect cu telefonul mobil, fără a crește greutatea și grosimea de telefon mobil; clasic de culoare poate potrivi dvs. de telefon mobil și telefon mobil și shell.

2.Materiale de înaltă calitate: de înaltă calitate din aliaj de zinc materiale metalice suport aceste inel de telefon mobil titularii care sunt durabile și stabile; acoperirea este solid vopsea, degetul titularul nu este ușor să se estompeze după utilizarea pe termen lung; puternic bandă acoperă degetul titularul, vă puteți conecta direct la telefon, vă rugăm să rețineți vă Rugăm să apăsați în mod repetat atunci când îl folosiți pentru prima dată, astfel încât acesta nu va slăbi.

3.Reglabil și portabil: fiecare suport de telefon mobil este compus din două 360 de grade brate reglabile, permițându-vă pentru a regla liber pentru cel mai potrivit unghi pentru tine; complet pliabil design face ușor de transportat și pus în geantă și de buzunar, care ocupă Spațiul este mic.

4.2 în 1 funcție.Acest telefon mobil inel clip și suport de telefon mobil funcția combinate împreună.Cu ajutor, puteți să țineți telefonul ferm, evitând aglomerate, autobuze și metrouri; puteți sprijini telefonul pe desktop sau în bucătărie, și acces gratuit la mâinile tale, atunci când vizionarea de filme, vizualizare rețete, și de a face apeluri video.

5.Compatibilitate universală: Aceste reglabil titularii de telefon mobil poate fi folosit în combinație cu suport auto magnetic, și pe scară largă sunt compatibile cu cele mai multe smartphone-uri și tablete; acestea vă permit pentru a vedea în mod clar calea de navigare de pe telefon pentru a asigura conducerea în siguranță.

6.Stabil de adsorbție, de dimensiuni mici, pliabil, și nu ocupă spațiu.

Caietul de sarcini:

Parametrii de produse:

Numele produsului: Multifunctional telefon mobil și tablet suport

Material: Aliaj De Zinc

Caracteristici: Poate fi folosit ca un inel de suport, poate fi folosit cu un suport auto magnetic, sau montat pe perete

Culoare: negru, rose de aur

Aplicabile echipamente: potrivit pentru echipamente în termen de 12,9 inci

Dimensiune ambalare: 8×5×1 cm

Pachetul Inclus:

1×suport de telefon

Note:

Note:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginile pot să nu reflecte culoarea reală a elementului.

Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-2mm de eroare, din cauza manuală de măsurare.

Vă mulțumim pentru dvs. de înțelegeri.

Etichete: exercițiu pedala, pensil suport de telefon, bicicleta de exercitii, titularul de telefon, telefonul sta masă de metal, telesin suport de telefon, m3 șurub, celica suport de telefon, solid telefon stand metal, birou titularul de telefon.


  • Tip: Birou De Titular
  • Incarcator: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristici: Magnetic
  • Numele Produsului: Multifunctional telefon mobil și tablet suport
  • Material: Aliaj De Zinc
  • Are Difuzor: No
  • Culoare: black rose gold
  • Nume De Brand: centechia
  • Compatibil Marca: Universal

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon