1 Buc De Cablu Din Material Plastic Organizator De Uz Casnic Nealunecoase Chic Depozitare Suportul Multifuncțional Desktop Aranjament De Sârmă Și Cutie De Depozitare

  • 82.65lei
  • 45.47lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Fabricat cu premium material plastic care este durabil pentru utilizarea de lungă durată.Telefonul mobil poate fi plasat pe cutia de depozitare pentru a încărca, curat și convenabil.

Capacul cutiei este, de asemenea, disponibil ca o tavă pentru magazin de telefoane inteligente sau alte dispozitive mici.

Potrivit pentru acasa, camera de zi, birou, dormitor, birou si alt cablu de alimentare, cutie de depozitare.Cele patru colțuri ale cutiei corpului au o antialunecare din cauciuc moale de design, care este nealunecoase fix.Acest cablu de management de cutie poate proteja copiii și animalele de companie de a atinge în mod direct benzi de putere.

Caracteristici

-Culoare: Alb.

-Material: Plastic.

-Fabricat cu premium material plastic care este durabil pentru utilizarea de lungă durată.

-Telefonul mobil poate fi plasat pe cutia de depozitare pentru a încărca, curat și convenabil.

-Capacul cutiei este, de asemenea, disponibil ca o tavă pentru magazin de telefoane inteligente sau alte dispozitive mici.

-Potrivit pentru acasa, camera de zi, birou, dormitor, birou si alt cablu de alimentare, cutie de depozitare.

-Cele patru colțuri ale cutiei corpului au o antialunecare din cauciuc moale de design, care este nealunecoase fix.

-Acest cablu de management de cutie poate proteja copiii și animalele de companie de a atinge în mod direct benzi de putere.

Lista de ambalare

1 x cablu de gestionare cutie

Etichete: electric cable managment, organizator de sârmă imdustrial, simțit pc-ul organizator, folie, cablu de alimentare de managment, amice 9 placa de baza, magic organizator de sârmă, conductă de sârmă, titularul de chestii, suport pentru pcb de reparare.


  • Numărul De Model: cablu de gestionare cutie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Plastic

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon