Ajazz STK61 61 Taste Bluetooth 5.0 prin Fir/Wireless Tastatură Mecanică cu iluminare din spate, Tip C cu Cablu, Compatibil cu Win/Android/Mac

  • 208.15lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Ajazz STK61 61 Taste Bluetooth 5.0 prin Fir/Wireless Tastatură Mecanică

【60% Aspect Compact Keyboard】

Mai adaug unul compact keyboard pentru a Ajazz familie, aici va fi atras de Ajazz STK61 tastatură.În timp ce reduce dimensiunea, vom menține funcțiile de care aveți nevoie pentru uz general.Mai multe nevoi pot fi realizate cu numeroase FN+combinație de taste.- O anumită măsură, acesta este mic în aparență, dar mare în interior.

【Bluetooth 5.0 Wireless/cu Fir pentru Modul de Alegere】

Proiectat cu modul Bluetooth și prin cablu dual mode, aveți mai multe opțiuni.Bluetooth 5.0 este stabil și suficient de puternic pentru a asigura 10 metri distanta de transmisie.Se pot conecta pana la 3 dispozitive in acelasi timp, pur și simplu apăsați FN+Q/W/E pentru a comuta între dispozitive, ușor de utilizat și potrivite atât pentru muncă cât și de joc.Mai mult decât atât, în conformitate cu fir modul, acesta poate fi, de asemenea, acuzat în același timp, o funcție rece și economii de timp într-adevăr.

【Anti-Ghosting & Built-in 1000mAh】

Acest model este programat sa fie N-key rollover în fir și modul 6-key rollover în modul wireless.Cheile nu intră în conflict cu fiecare alte pentru a salva de la probleme în timp ce jucați un joc.Built-in de 1000 mAh capacitate baterie asigură utilizarea perioadă lungă de timp, fără a cădea în spatele.Fără iluminare din spate, acesta poate dura peste 200 de ore.Cu iluminare din spate, acesta dureaza in jur de 100 de ore.Încărcare completă durează aproximativ 9 ore, iar timpul de așteptare este de aproximativ 400 de ore maxim.

【Lumină-prin Dublu-Shot Taste Si 12 Efecte de Lumina】

Tastatura este cu lumina-prin dublu-shot taste.Cu dublu-shot tehnica de injectare, la taste sunt rezistente la uzură și mai transparent.Puteți face chiar dumneavoastră DIY desktop chiar și noaptea.12 efecte de lumina sunt clasic și curat, liber reglați luminozitatea și viteza luminii.

【Ergonomie de Proiectare cu ABS Caz & Interfață de Tip C】

Tastatura este conceput cu picioare de cauciuc pentru a fi mai potrivite pentru tastarea obiceiuri.Nu vă simțiți obosit, chiar și după mult timp folosind.Cu tip-c cablu pentru conexiune stabilă, optimizat ABS caz oferă experiența supremă și eleganță final pentru utilizarea de zi cu zi.

Principalele Caracteristici ale Ajazz STK61 Tastatură Mecanică

-61 chei, aspect compact

-Bluetooth 5.0 wireless/cu fir dual mode, conecta pana la 3 dispozitive

-Lumina-prin Dublu-Shot Taste

-N-key rollover sub fir modul, 12 efecte de lumina

Caietul de sarcini

Brand : Ajazz

Model :STK61

Layout :61keyCompact

Capacitate baterie :1000mAh

Interfata : Tip-C interfaceto USB

Metoda de transmitere : USB cablu + Bluetooth5.0

N-Key Rollover în modul cu fir

Lungime cablu : 1.6 m

Lumina : 12types de efect de lumina

Dimensiune :291x 102x39mm

Greutate :570g

Sfaturi Despre Bluetooth Conectarea

FN+Tab: tastatura va fi gata să pereche cu dispozitive după apăsarea butonului (Q/W/E se aprinde intermitent).

PressFN+Q/W/Eto pereche cu trei dispozitive.Atunci când este finalizată, pressFN+Pagain, iluminarea de fundal a P cheie va clipi până când procesul de asociere se face.

FN+Tab: tastatura va fi comutată între wired/wireless mode.Intermitent Q/W/E înseamnă tastatura este în modul wireless; fără nici o cheie intermitent, tastatura este sub fir modul.

FN+Space:apăsați Lung timp de 3 secunde pentru a șterge efecte de lumină sau dispozitive Bluetooth informații pentru a reveni la modul de fabrică.

Etichete: aviator cablu usb c, tastatura bluetooth 5.0, tastatură taste cu iluminare din spate, epomaker gk68, keyboord bluetooth android, ajazz tastatura, sk61, tastatură personalizate kit, personalizat tastatură mecanică kit, keycap.


  • Numărul De Model: Ajazz STK61
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cerere: Desktop, laptop
  • Limba: engleză
  • Certificare: CE
  • Tip: Fără Fir Bluetooth
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: EPOMAKER
  • Stil: STANDARD
  • Suport Pentru Încheietura Mâinii: Da
  • Operațiunea Stil: Mecanice
  • Tastatură Full Size: No
  • Axa Corpului De Brand: Ajazz
  • Tastatură Standard: 63 Chei
  • Tip De Interfață: USB

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon