2-Pack Dual-Vase Design Coș de Agățat Plantat Auto-Udare Interioară în aer liber, Plante si Flori pentru Ghivece Suspendate cu Picurator și Lanț

  • 115.92lei
  • 70.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1.Dublu oală design: ghiveciului este echipat cu o plasă drenor și extern coș împletit de proiectare are două funcții, care nu numai că evită excesul de apă pentru a roti rădăcini, dar ajută, de asemenea, este folosit pentru a stoca apa pentru a preveni plantele de uscare.

2.Udare automată rezervor de stocare lichid: dotate cu sistem automat de udare rezervor de stocare lichid pentru a preveni apă sau sub apă.

3.Gaura de scurgere si dop de scurgere: gaura De scurgere în partea de jos a coșului este echipat cu un dop de scurgere, care poate Comuta între activități de interior sau exterior.

4.Robust trei-lanț cuier: Vine cu un grele de trei-lanț cuier pentru siguranța sprijin.De înaltă calitate materiale: structura durabil asigură că ghiveci nu va dispărea, rugina, coaja, dent sau vrac.Pot fi plasate în mod liber sub soarele fierbinte.

5.Naturale de răchită aspectul stil: frumoasa țese aspectul și textura sunt foarte asemănătoare cu real rattan.Elegant aspect alb face o moda perfect pentru orice parte a casei sau în grădină.

Aplicație:

Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior

perfect pentru casa, birou, gradina de decorare și de plantare

perfect pentru prime de flori, ierburi, lapte, alimente Complementare plantare

Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru decorarea de flori false și

dimensiuni:

Mare coș de agățat (26 * 16cm)

Mic coș de agățat (21 * 13.5 cm)

Material:Rasina

culoare:alb

Conținutul Pachetului:

2 * Coș De Agățat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: balcon pat, cat de plantat, ghiveci de perete, ghiveci, minge de flori, ghiveci de perete, oala de perete, planta inteligent, cachepot, automatic watering of indoor plants.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon