Câinele Ghiveci În Formă De Animale Desene Animate Suculente Plantator De Lemn Ghiveci Decor Grădinărit Pepinieră Vase Oală De Fleur Meserii Ghiveci P

  • 71.53lei
  • 43.64lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

$USD 0.00

$USD 9.38

$USD 0.00

$USD 10.48

$USD 7.07

$9.99 USD

$USD 1.05

$USD 2.36

Puncte: 1、Material Durabil: Acest ghiveci este fabricat de înaltă calitate și un design modern, cu geamuri aspectul pentru a se asigura că plantele sa ramana sanatoase si prospere.Noastre mici ghivece de plante vor fi livrate la casa ta, în cele mai bune condiții.

2、Ușor de Curățat: Aceste minunate plante ghivece sunt glazurate în interiorul și în afara, ceea ce face curățarea cu ușurință.

3、Potrivit pentru Decorațiuni interioare: Aceste animale drăguț, flori de oale au un design minimalist și poate fi ușor de asortat cu orice interior sau în aer liber de decorare temă.

4、Gamă Largă de Utilizări: Aceste plante suculente vase poate fi folosită nu numai ca mici vase pentru plante suculente și alte plante mici (cum ar fi cactusi, plante, și chiar plante artificiale)

5、100% Risc-free de Achiziție: Angajamentul de a furniza clienților cu produse de înaltă calitate și cea mai bună experiență de cumpărături.Dacă vă confruntați cu orice probleme sau nu sunt îndeplinite în nici un fel, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail, va vom oferi cea mai bună soluție, și toate problemele vor fi soluționate în termen de 24 de ore.

Descrieri:

1.Aplicabile poziție: adecvat în special pentru decoratiuni de gradina, curte sau interior acasă, cu unic și design detaliat.

2.Acest tip de ghiveci de flori este potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.

Caracteristici:

1.Hand-made

2.Material: robust, semne, etc.

3.Cele mai multe plante pot fi cultivate, și întreaga plantat este inclus în această listă.

4.Acest ghiveci de flori este pictat manual, astfel încât fiecare ghiveci este ușor diferită și poate să nu se potrivească exact cu poze online.

5.Acest lucru făcut de mână și de mână-detaliate câine de plantat este completarea perfectă pentru orice câine iubitor de acasă!

Caietul de sarcini:

Dimensiuni: ca imaginile prezentate

Material: lemn material

Culoare: ca imagini arată

Lista De Ambalare:

1 * Câine în formă de Oală de Plantat

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: flori pentru vaza, cat de plantat, decor pepinieră, caracatita animale de companie, pot, câinele ghiveci, câinele ghiveci, ghiveci de flori, dan si dave, lichid timer.


  • Condițiile De Utilizare: Desktop
  • Origine: NC(de Origine)
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Stil: Modern
  • Material: Lemn
  • Setați Tipul: No
  • Folosit Cu: flori artificiale
  • Finisare: Nu Filmate

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon