Desene Animate Planta Autocolante Cactus Broderie Sălbatic Moda Haine Blugi Cu Patch-Uri Mici Autocolante Diy Repararea Gaura Adeziv

  • 9.91lei
  • 6.95lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Patch-ul poate fi direct cusute sau calcate

Există lipici pe partea din spate.Puteți fier pe hainele tale sau Pălărie.

utilizare :

1, puteți coase preferate genți, țesături, DIY creative, chic, elegant.

2, gaura în haine pantaloni pot fi acoperite cu el

3, Personalizate, accesorii de îmbrăcăminte poate fi atașat la haine, rucsaci, palarii, etc., DIY personalizate.

Sfat:Toate patch-urile sunt prețul cu ridicata

Cumpara unul sau mai multe, trebuie doar o singură dată același taxa de transport.

---------------------------------

Culoare: ca imagine

Dimensiuni:la fel ca imagine

Material: pânză Brodate

Utilizare:impodobirea blugi, genți, pălării ,jachete si camasi

Pachet:1BUC

Cum de fier cârpă autocolante:

Pentru a

1. Pune o cârpă autocolant pe poziția pe care doriți să inserați codul în primul rând, stick la haine cu adeziv hot-melt (lipici nu poate fi rupt), se incalzeste fierul de călcat și de fier din față a pânză autocolant pentru 10-20 de secunde pentru a face o cârpă Atașați-o poziție fixă.Puteți folosi, de asemenea, ac și ață pentru a stabili poziția de pânză autocolante înainte de masă pentru a preveni pânză autocolante de schimbare.

Pentru a

2. Transforma fixe pânză autocolant, împreună cu hainele (sau alte materiale textile), la rândul său, și de fier de la partea din spate pentru 30-60 de secunde pentru a se asigura că adezivul se topește și pânză autocolant este ferm atașat la haine (sau alte materiale textile).

Pentru a

3. În cele din urmă, fier de fata timp de 1-2 minute, în principal fier marginile și colțurile de pânză autocolante, pentru a se asigura că suprafața este plană și netedă și se îmbină perfect cu haine (sau alte materiale textile).

4. Nu există nici un adeziv pe partea din spate a pânză autocolante și pot fi cusute.

[Despre aberatiile cromatice] Toate articolele din magazinul nostru sunt fotografii macro.Din cauza nivelului de fotografie, lumina, etc., o anumită diferență de culoare pot fi cauzate; în același timp, fiecare monitor de calculator este diferit, și afișate de culoare va fi un pic diferit.Produsul real va prevala.

[Despre size] copilul în magazinul nostru sunt toate luate în natură, iar imaginea este dimensiunea reală.Vă rugăm să acorde o atenție la dimensiunea copilului descriere.Dimensiunea este de o valoare medie.Efectiv copilul poate avea unele mici erori.

Măsuri de precauție:

Pânză de autocolante cu paiete, margele, strasuri, flori de matase, par de bile, și pânză autocolante brodate cu fire de metal ar trebui să fie călcate de la partea din spate mai întâi.După pânză etichetele sunt bine fixate, tăiați colțurile din față pentru a evita deteriorarea fața Paiete sau alte accesorii.Haine (sau alte materiale textile) ar trebui să fie păstrate la loc uscat și nu pulverizați apă pe o cârpă autocolante sau haine atunci când călcat.

După pânză inserați codul este călcată, acesta poate fi, în general, atent combinate cu haine (sau alte materiale textile) pentru o lungă perioadă de timp.Dacă pânză autocolant vine după o perioadă de timp, sau după spălare, înseamnă că fierul temperatura este prea scăzută în timpul călcării sau de călcat timpul este prea scurt.Puteți repeta inițială de funcționare și fier cârpă autocolant din nou.

Etichete: xr max lakers caz.


  • Setați Tipul: No
  • dimensiune: 3.2*5.0cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Stil: Fier-pe
  • Technics: Brodate
  • Caracteristică: 3D, MANUAL, Eco-Friendly

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon