Reglabil la Șocuri Vesta pentru Yoga, Pilates Sport de zi cu Zi Respirabil Umeri cu Velcro Sexy Frumoasa Înapoi Sutien de Sport Vesta

  • 54.09lei
  • 53.01lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

♥ Noua moda sutien de sport adoptă o versiune simplă, arată un frumos și fermecător farmec, usor, curea de umar de sprijin experiență, și aspect frumos.Tiv adoptă high-end ultra-subțire, 5cm ultra-largi strânse curelele.Este ideală pentru yoga, Pilates, și sport de zi cu zi.

Confortabil Am Antișoc Am Respirabil

Caracteristici

★ Fermoar design, ușor de pus și decolare, confortabil și sănătos, nu se abate de la poziția

★ Sexy frumoasa spate, umeri cu Velcro, ajustabil elasticitatea, nu să-l sugrume pe umăr

★ Mai mici circumferința mare elasticitate elastic, cu design Velcro, ajustabil elasticitate

★ Fermoar cu design de blocare.Pune jos cu fermoar de blocare automat, fermoarul descuia automat, pentru a rezolva intensă circulație de fermoar colaps deschide situație.

Descriere

*CAPAC DE PROTECȚIE ȘI COMPARTIMENTUL

Proiectarea de capacul de protecție de pe partea de sus a fermoar și compartiment cu fermoar este foarte intim, aceasta nu va face să te simți inconfortabil în timpul exercițiului, și acesta nu va strica moale piept.

*UȘOR DE A PUNE PE ȘI DECOLARE

Ușor de a pune pe și decolare este un semn important al succesului sutien de sport design, mai ales atunci când corpul este acoperit cu sudoare după exercițiu, design de jumătate față cu fermoar permite de a pune pe și decolare liber

*EXTRA-WIDE CUREA DE UMĂR

Extra-wide bretele, de asemenea, crește forța-primirea zonă de bretele și pentru a minimiza presiune pe umeri, astfel încât nu există nici un sentiment de a fi reținut în timpul exercițiului.

*SPORT

Ideal pentru impact ridicat, impact scăzut, și totul în între.De funcționare, teren de sport, cross-training, ecvestru, yoga, etc.

Caietul de sarcini

*Material: Poliester/poliester fibre

*Curea de umăr tip: dublu curea de umăr Detașabilă

*Dacă există un inel de oțel: Nu există un inel de oțel

*Culoare: Alb/Violet/Negru/Gri/Rose red

Dimensiunea Diagramă

Notă

*Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

*Din cauza diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

Recenzii Ale Clienților

A comandat un "two-pack" și a fost atât de mulțumit de cum se potrivesc confortabil și cum au fost că am comandat două mai mult.Ele sunt moi, foarte confortabile.Le-am pus prin multe elemente de spălat și au loc frumos.

- Morgan Wenger

Etichete: alo yoga sport sutien, vesta, vesta femei, sutien fara spate converter, yoga pantaloni sport sutien, oamenii de yoga sutien de sport, yoga sutien pentru sport ochiurilor de plasă, pentru barbati vesta, sutien pentru femei, dans arab fata.


  • Numărul De Model: Reglabil La Șocuri Vesta
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristică: Respirabil
  • Sports Type: Fitness
  • Tip De Închidere: Fermoar De Design
  • Nume De Brand: isfriday
  • Material: Poliester/poliester fibre

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon