Tropicale cu Frunze de pernă Cactus Monstera față de Pernă flori Abstracte Perne Decorative Canapea Pernă Perne Pillowcover

  • 24.15lei
  • 9.41lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caietul de sarcini:

Moale și confortabil,cu o Singură față broderie.Forma patrata de pernă cu un design modern.

Perfect pentru camera de zi, dormitor, sala de mese, loc de joacă pentru copii, camere de copii, birou de acasa,Scaun perna,Canapea perne,Ziua Îndrăgostiților cadou,Cadou de Ziua Mamei,Copiii cadou de ziua de nastere,cadou de Ziua Tatălui,Ect.

Tip: Pernă

Material: In

Model:

Caracteristici: Forma Patrata, Decor Acasă, Stil Modern,Lavabil, usor de intretinut.

Dimensiune: 45cm x 45cm/17.72" x 17.72" (Aprox.)

Note:

Modelul este doar pe partea din față.

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

În scopul de a păstra culoarea proaspete,puteți adăuga unele sare în apă pentru prima spălare.

Pachetul Include:

1 x Pernă (nu contine perna interioara.)

Despre Transport

1. Vom trimite articole în termen de 1-5 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță) după plata fiind comfirmed de platforma.

2. Uneori, noi nu ne luăm după datele alese de mod de transport maritim, pentru că noi vom alege cel mai eficient mod de transport maritim pentru tine.Să primiți produsul mai repede.

3. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4.Te rog nu deschide disputa, fără nici o comunicare , e nedrept pentru vânzător .Ne-ar dori să vă ajuta să rezolve problemele .

După Vânzarea De Servicii

1. Dacă produsul nu este la fel de descriere sau rupte pe de tranzit,vă rugăm să ne trimiteți poza,vom face rambursare completă sau trimite un nou produs pentru tine.

2. În cazul în care parcela lipsă sau unele produse lipsesc ,vă rugăm să contactați și să ne trimiteți imagini noi va retrimite lipsă de bunuri /colet pentru tine sau de a face rambursare completă.

Feedback-ul

1.Dacă vă place produsul nostru,ai putea să ne dea 5 stele, comentariu și partaja cu prietenul tău.Aprecia este puterea noastră de a deveni o companie mare.

2. Dacă aveți orice întrebări de produsul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un comentariu.Vom face tot posibilul pentru a vă oferi soluția mulțumit.

Etichete: pește delfin, blana de pernă 40x40cm, avigers de lux perna, kustuv pernă acoperă, art perne decorative, bufnita pernele de acoperire verde, 40x40cm pernele de acoperire, caz perna, albine perna, 40x40.


  • Setați Tipul: Da
  • Material: Lenjerie / Bumbac
  • Model: TIPĂRITE
  • Forma: Pătrat
  • Technics: Tricotate
  • Stil: Simplu
  • Utilizarea: scaun, Decorative, Scaun, masina
  • Origine: NC(de Origine)
  • Model Tip: Print

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon