Petfirst 1 BUC Pisici Intretinere lână Mănuși de Păr Deshedding Perie Pieptene Câine de Companie de Curățare Eficient Masaj Mănușă Pentru Animale de Vânzare

  • 9.16lei
  • 7.33lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Petfirst 1 BUC Pisici Intretinere lână Mănuși de Păr Deshedding Perie Pieptene Câine de Companie de Curățare Eficient Masaj Mănușă Pentru Animale de Vânzare

SUPER MOALE si FLEXIBIL: Se simte MOALE de MASAJ în timp ce utilizați această îngrijire mănuși pentru a curăța părul animalului.Spre deosebire de alte perii regulat, aceasta are cinci degete design cu perie de dinți moale, animalele de companie se va simți foarte confortabil în timp ce de curățare sale fire de par.Ai Câini și Pisici Va Place!Cinci Degete Design Permite o Acoperire Mai mult: Acest Cinci degete design mănuși vă permite să mire greu-la-ajunge la locuri, cum ar fi coada sau fata.Stratul de blana este ușor de dezlipirea de mănușă, și cele mai multe te colecta mai ușor devine.Perfect pentru scurt timp, și cu părul creț câini, pisici și alte animale de companie.Reglabil si Confortabil se Potrivesc: pet manusa poate potrivi toate dimensiunile de reglare Velcro curea de mână.Cu Velcro reglabil curea, pet grooming mănuși pot fi puse cu ușurință pe și de a asigura o potrivire confortabil pentru diverse încheieturile.Eco-friendly și Calitate Premium: Liber de orice materiale care ar putea provoca daune pielii; cauciuc Moale asigura masaj blând și îngrijire fără dureros scoaterea din blana sau zgârierea pielii; O mărime se potrivește tuturor, reglabile curea de mână pentru un confortabil se potrivesc. 1. Multi-funcția de intretinere Mănușă 2. Cinci Degete de Proiectare pentru Mana Dreapta 3. Îmbunătățită 255 Din Cauciuc Moale Sfaturi 4. Respirabil și Uscare Rapidă Garnitură de Plasă 5. Reglabil velcro Curea de mână (One Size Fits All) 6. Ușor și Mașină de spălat, Ușor de Curățat 7. Flexibil, Anti-Alunecare Pe Design,

O bucată de păr de animale pentru îndepărtarea mănușilor

Transport

Am expediat acest articol, în termen de 15 de ore (exclude vacanțe și week-end) după ce plata este verificată prin www.citygroupromania.ro.

Vă rugăm să completați adresa de livrare și numărul de telefon corect, nu ne asumăm nici o responsabilitate dacă veți furniza informații greșite.

Suport

Dacă aveți orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu fi ezitat să ne contactați în primul rând, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul

Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv de la primirea dvs. de articole.

Sprijinul dumneavoastră ne va ajuta să construim mai multă încredere și de a continua să ofere cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.

Etichete: de îngrijire a animalelor de blană, static păr de pisică manusa, verde cat perie, jucarie pisica, pisica accesorii scool, animale de companie de păr îndepărtarea mănușilor, perie pentru caine, ali g, chilotei pentru animale de companie îngrijire, perie manusa animale de companie.


  • Tip De Element: Gheara De Îngrijire, Îndepărtarea Părului Mănuși & Role
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tensiune: 220-240V
  • Tip: pisici
  • Material: Plastic, Cauciuc
  • Cuvântul cheie: Perie De Curățare Mănuși Eficiente Deshedding Masaj Spate
  • element nume: Cat Ingrijire Manusa
  • Picătură de transport maritim: Da
  • Timp de încărcare: 3 Ore
  • Culoare: ca fotografie

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon