4 buc/set Handmade, de Artizanat Lână de Tricotat Instrumente Minge de Plus Weaver Ac Portabil Pom-Pom Filtru Decorativ de Pluș ToysT

  • 18.32lei
  • 11.74lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere Produs:

Material:ABS

Diametru:3.5 cm, 5.5 cm, 7cm, 9cm

Culoare:Albastru, Galben, Roz, Verde

Caracteristici:

MATERIAL-Aceste factorii de decizie sunt realizate din ABS durabil rășină și POM de rășină, sunt ușor de a deschide și închide.La armers sunt netede, nu va obține fire blocat.

UȘOR DE UTILIZAT -- Vânt lână în jurul plastic filtru uniform, trage tare la mijloc pentru a asigura și se taie departe bibelouri.Acest instrument face acest proces extrem de eficient, bun DIY instrumente pentru adulți și copii, chiar și copiii pot face, de asemenea, minge de puf ușor. (Manual de utilizare a fost Inclus).

DISTRACȚIE ȘI de a SALVA TIMP-Acesta este un produs de mare și de a face pompoane mult mai ușor și de a folosi mai puțin consumatoare de timp!Doar nevoie de un pic de lână și un foarfece pentru a finaliza pom-pom și puf.

INTERESANT LUCRU: toată Lumea poate face pom poms cu ușurință, este un cadou minunat pentru copiii dumneavoastră și prietenii, se joace cu copii împreună pentru a face Minunat articol!

4 DIMENSIUNI DIFERITE: 3,5 cm, 5.5 cm, 7cm, 9cm, îl puteți folosi pentru a face diferite dimensiuni pom poms. 4 frumoase de culoare: Albastru, Galben, Roz, Verde.Puteți utiliza unul mic pentru a practica, astfel încât pentru a evita irosirea de fire sau de lână.

Pachetul Inclus:

4buc/Set x Pompom Filtru

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferenta din cauza manuală de măsurare și 3-5 g pentru diferența între culori diferite.

2. Datorită ecranului diferenta de culoare poate fi un pic diferit de ceea ce vă așteptați, vă rugăm să permiteți. '

Etichete: tricotarea ochiurilor mașină, tesatura pumn gaura, fire de tricotat mașină, bideu robinet, spuma de cauciuc tub, mașină de tricotat mini, mașină de tricotat mici, foaie mașină de tricotat, mini presa de ulei, co2 comprimat.


  • Numărul De Model: Țesut Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: ABS
  • Model Tip: Alte
  • Tema: Ambarcațiunile De Lână De Tricotat

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon