Reabilitare Degetul Auxiliare Mănuși Bretele Anti Spasticitate Atela Deget Mână De Recuperare Prindere Depreciere De Mână Fixă De Formare

  • 10.66lei
  • 7.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1 reabilitare degetul auxiliare mănuși este fabricat de înaltă calitate material elastic și este moale și confortabil, fără a deteriora pielea și mușchii de la mâini.

2 reabilitarea degetul auxiliare mănuși este conceput cu cinci degete separat pentru a preveni degetul spasme și este bun pentru reabilitarea pacienților cu mâna spasme sau ușoară paralizie.

3 Această reabilitare manusa are un cârlig și buclă de fixare pe încheietura mâinii, care poate regla etanșeitatea în funcție de nevoile individuale și să joace un mini-dovada rol în formare.

4 Această reabilitare deget de manusa este conceput pentru a ține cârlig și buclă de fixare pe de o parte.Atunci când este utilizat, cârlig și buclă de fixare va trece prin catarame de plastic.Potrivit elasticitate corespunzătoare, o parte va fi fixat pentru a preveni alunecarea.

5 Această reabilitare deget de manusa este potrivit pentru cei care nu pot strange sau țineți pumnii lor în timpul de formare de reabilitare sau terapie fizica, cum ar fi de mână și comun de reabilitare a pacienților, persoanelor în vârstă, pacienții cu accident vascular cerebral, sportivi și așa mai departe.Este o alegere bună pentru ei să facă recuperare a sănătății.

6 Această mănușă poate fi folosit în combinație cu biciclete, fulie inel de formatori, de mers pe jos de sida, este un bun ajutor pentru a paralizat.

Caietul de sarcini:

Material:Tesatura Stretch

Gen:Bărbați,femei,unisex

Tip:Atela Deget

Stil:Mănuși Sportive

Dimensiune:10x10x10cm

Culoare:Negru

Caracteristici:Anti Spasticitate,Anti-Alunecare,Ajustabila

Tema:Sport

Tip Model:Print

Pachetul inclus:

1x reabilitare deget de manusa

Etichete: xr iphone cadru de sticlă 5d.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Tesatura Stretch
  • Numărul De Model: /
  • Aplicabile Oameni: Adult

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon