Plastic Portabile Colibri Alimentator cu ventuza Perie Ușor Mini Semințe produse Alimentare Semințe Recipient Accesorii pentru animale de Companie

  • 6.91lei
  • 4.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Handheld Colibri Alimentator cu ventuza Perie Gradina Curte Fereastra de Hrănire Instrumente de Plastic, Semințe pentru Păsări Container pentru Alimente Tava

Caracteristică:

1. Ușor de utilizat, ușor și convenabil, puteți să-l țineți cu mâinile sau pune-l pe fereastră.Colibri mananca miere.Puteți obține mai aproape de colibri și bucurați-vă de viață.

2. Fabricat din material plastic, durabil.

3. Mână-a avut loc colibri feeder poate atrage mai colibri în fereastră.Mai mult decât atât, aveți posibilitatea să țineți-l pentru a hrăni păsările colibri.Ventuza mount cu colibri habitat este mai bine decât oricând!

4. Atrage în mod eficient colibri: Când colibri vedea galben floare de hrănire gura și roșu hrănirea organismelor care sunt aproape de natura, acestea vor fi atrase.Un plus de trandafir roșu șirag de mărgele atârnate pe alimentatorul de a atrage atenția lor.

5. Colibri alimentator conține toate elementele care atrag albinele.Atunci când deschideți fereastra, vezi prima rază de soare în dimineața, și unii elfi frumoase sunt bătaia și zboară în ochii tăi.

6. Handheld fereastră mini colibri de alimentare este ușor de curățat și de umplere, puteți deșurubați capacul și de a folosi atașat de înaltă calitate perie pentru a facilita curățarea și umplerea.Notă: Înainte de a instala ventuza in geam, arunca ventuza de la această direcție cu un uscător de păr.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Ventuza Colibri Feeder

Produs material: Plastic

Dimensiune produs: 6x5x4cm/2.36x1.97x1.57in, perie 9.6x0.8cm/3.78x0.31in

Produs ambalare: sac de OPP

Culoare: Rosu, Galben

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Alimentator De Pasăre

[relateproductdetail/]

Etichete: dji mavic 3 pro, colivie voal, alimentator papagal, alimentator colibri, semințe pentru păsări, colivie sta, colibri bijuterii, curat, bambus colivie, bird cage feeder.


  • Tip: Păsări
  • Handheld Hummingbird Feeder: Mini Semințe Pentru Păsări Container Pentru Alimente
  • Material: Plastic
  • Caracteristică: Non-automate
  • Origine: NC(de Origine)
  • alimentator de pasăre: Plastic Portabile Colibri Feeder

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon