50CM de arc din Oțel Inoxidabil Pumn Gratuit Duș Cortina Tijă Tijă Telescopică Baie Polul Bucatarie Cortina Agățat de Rod

  • 47.93lei
  • 45.51lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

50CM de arc din Oțel Inoxidabil Pumn Gratuit Duș Cortina Tijă Tijă Telescopică Baie Polul Bucatarie Cortina Agățat de Rod

Puncte:

1、Clasic tensiunea arcului perdelei de la duș: tehnologie Inovatoare, robuste ca șuruburi, fără foraj pentru o instalare ușoară, demontarea și reinstalarea sistemului, chiar și aducându-l la cel mai mult atunci când se deplasează la un nou acasă.Poate deține 20 de lire sterline.

2、purta Niciodată + luminos și oglindă netedă, extra-gros 304 din oțel inoxidabil și rezistent la coroziune mare-finisaj de calitate - acest incredibil de duș cu tijă de înaltă rezistență din oțel inoxidabil 304 cu rezistență ridicată la coroziune (5 ani non-corozive) și ușor de curățat.

3、Potrivit pentru toate suprafețele: inclusiv netede și suprafețe dure, cum ar fi tapet pereti, faianta pereti, rame din lemn și mai mult.Nu va zgâria sau deteriora suprafața de montare.

4、Caracteristici: Robust și robust șuruburi pentru instalare ușoară, descărcare și re-montare fără găurire.

5、100% risc-free de garanție de satisfacție - am oferi, de asemenea, cu un 100% risc-free de garanție de satisfacție, permițându-vă să cumpere cu încredere.

Informații:

Nume: Telescopic duș cortina agățat de bară / tijă perdea duș

Dimensiuni (aprox.):

Diametru 2.2*50cm/0.87*19.69 în

Diametru 2.2*80cm/0.87*31.5 în

Material: din oțel inoxidabil 304

Funcție: pentru bucatarie / baie / camera perdele

Caracteristici: instalare Gratuit, punch-gratuit, potrivit pentru toate tipurile de material de suprafață de perete, psihiatru liber, liber să se adapteze.

50cm lung telescopic gama: aproximativ 55-85cm/21.65-33.46 în

80cm lung telescopic gama: aproximativ 85-140 cm/33.46-55.12 în

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin www.citygroupromania.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la www.citygroupromania.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi

elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: extinde tija, adustable perdelei de la duș, dulap pol, argint scara tije, extensibil de prelungire tija, accesoriu perdea, lung telescopic bar, tija de extensie osmo, suport tijă perdea, perdele poli.


  • Forma: Mult
  • Tip: Perdea De Duș Poli
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Numărul De Model: Perdea De Duș Poli

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon