7pcs din Oțel Inoxidabil Lipici Gura Duckbill Tip de Artefact Kit Silicon Finisher 5/6/7/9/10/12/13MM Durabil Și Practic de A Utiliza

  • 30.48lei
  • 12.78lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

*100% de brand nou și de înaltă calitate

*Fabricat din material de înaltă calitate, durabil și practic de a utiliza

*Fabricate cu oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la rugină și proprietăți anti-coroziune.

*Îmbunătăți cu ușurință de aglutinare calitate!Crea și de a elimina excesul de călăfătui ca un pro, în timp ce liniștitor materiale în golurile cu ușurință .

*Acesta este conceput cu 45° bot care poate calma și de a umple călăfătui de locuri de muncă cu ușurință, fără mizerie și inegală finisaje.

*Perfect pentru aplicarea călăfătui pentru blaturi, geamuri, faianta, siding și mai mult!Nu este nevoie pentru a lupta pentru unghiuri și colțuri!

*Vine cu o altă varietate de dimensiuni, care asigura pentru a satisface toate lucrări de găurire și de etanșare are nevoie.Completați și sigila golurile cu ușurință în timp ce a scăpa de mizerie și denivelate lucrări de găurire locuri de munca!

*23 de dimensiuni Diferite pot întâlni cu ușurință lucrări de găurire nevoile și oferă un efect de etanșare în diferite domenii și unghiuri.

* Ideal instrument auxiliar pentru toate operațiunile de sigilare, face vopseaua mai lin, umplând golul uniform și perfect.Este aplicabil atât profesionale și non-profesionale a lucrătorilor.

Caietul de sarcini:

*Material:Otel Inoxidabil

*Culoare:Ca Imagini Arată

*Dimensiune:5/6/7/9/10/12/13MM

*Optional Tipuri:7PCS Lipici Gura,7PCS Lipici Gura+1BUC Bandă

Conținutul Pachetului:

Package1:7 * Lipici Gura

Package2::7 * Lipici Gura+1* Bandă

Notă :

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: motocicleta rezervor de benzină, dst, motocicleta costum de ploaie, rtl dst, set de taekwondo, mouse-ul de buzunar, dst tcxo, radio scanner usb, taekwondo wesing, echipa de taekwondo.


  • Tip: Instrument De Putere Părți
  • Nume De Brand: ALTUL

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon