3/12/64 culoare LED-uri auto de aerisire Pentru Mercedes-Benz C/GLC class W205 X253 AMG c63 c43 turbo tip lumina de neon de lumină ambientală

  • 262.32lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Sfaturi:draga Mea clienti, - ai ales pe mine,amândoi alege serviciul meu,Avem încredere unul în altul,așa că, dacă ai să îndeplinească orice problemă,vă puteți conecta cu noi în primul rând,nu face litigiu,totul se poate

afacere de comunicare,includ delieved timp.Comunicarea aduce fiecare alte mai aproape.Prea mulți vă mulțumesc pentru tine draga mea clienți.

**Contactati-NE>>>>>>>>>>>

- Dacă nu este mulțumit cu produsul, Contactati-ne pentru înlocuire sau de restituire, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a te face fericit.Nu fii rapid pentru a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ!!

Atunci când semnează pentru primire, clienții trebuie mai întâi să inspecteze bunurile înainte de a semna de primire.

Dacă compania expres nu sunt de acord, ei pot deschide pachetul la compania expres pentru a verifica dacă produsele sunt deteriorate sau nu.Scurgere, falduri, stoarcere.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați direct pentru consultare.Rezonabil refuzul poate permite cumpărătorului de a menține în condiții de siguranță sosirea mărfurilor cu zero pierderi.

Dacă primirea este semnat, se indică integritatea mărfurilor.Nu vom mai lua responsabilitatea.Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile poștale ocazionate de returnarea și schimb de prelucrare.

3/12/64 Culori Auto cu LED-uri Avansate Atmosfera Lampa Benzi Pentru Mercedes-Benz C/GLC class W205 X253 MB Interior cu Neon pentru Lumina Ambientală

Pentru a asigurați-vă că acest produs se va potrivi vehiculului dumneavoastră înainte de a cumpăra.Te rog, spune-ne de mai jos informatii, ne poate ajuta 100% trimite o corectă articol pentru tine.

-- vă rugăm să ne spuneți an și modelul de masina ta, cum ar fi "masina Mea este 2018 C-Class W205 "

- vă rog să ne spuneți dacă mașina ta are original de lumină ambientală și cât de multe culori.

Daca masina ta nu are original de lumină ambientală, puteți achiziționa de aerisire controlată de program de APLICAȚIE.

Etichete: diamond grill mercedes, amg w204, audi a3, lampa led, tesla, e46, incarcator ugreen, masina pentru, personalizare auto accesorii, trabuc lanterna.


  • Tip De Element: Atmosfera Lampa
  • Certificare: CE
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon