Stralucitoare Minge de Plajă de Control de la Distanță a CONDUS Lumina Jucării de Piscină 13 Culori Stralucitoare Balon Gonflabil Minge de Plajă Accesorii de Petrecere#20

  • 17.65lei
  • 13.24lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

40cm Plajă Piscină Juca Mingea cu LED-uri de Lumină de Vară în aer liber cu Apă de Petrecere de Joc Jucării de Sport 13 Culori Stralucitoare Mingi Gonflabile

Caracteristică:

1. Apa din piscină joc de petrecere - mingi de plajă strălucire în întuneric, și puteți schimba 13 culori și caracteristici diferite, prin control de la distanță.Oferi cu unica piscină cu apă de jucării.

2. Distracție în aer liber, jucării - becuri cu LED-uri sunt foarte bune pentru petreceri la piscină, vara petreceri pe plajă, activități în aer liber, piscină și distracție.Înlocuitor Perfect pentru lumina / LED baloane!

3. Rezistent la apa plutitoare de lumină - bec are un buzunar mic în partea de jos a stoca LED-uri.Luminile și bile sunt impermeabile.Pentru orice petrecere de vara provizii.

4. Versatil-poate fi folosit ca un decor frumos sau ca o comună minge de plajă.Puteți juca orice jocuri cu mingea în piscină / grădină / plaja.Acesta poate fi folosit ca un decor de oriunde ai nevoie.Doar rândul său, pe LED-uri și apoi selectați culoarea și funcția dorită.

Caietul de sarcini:

Principalul material: PVC prietenoase mediului

Produs de culoare: Alb

Dimensiune produs: diametru 40cm/15.75 în

Net greutate: Aproximativ 150g

Reglabil culoare: mai mult de 13 variante de culoare

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Minge De Plajă

1 X Control De La Distanță

1 X Lumina LED-uri

1 X Baterie Buton

[relateproductdetail/]

Etichete: plaja ziua, mingea jucărie, led piscina, jucării de piscină se arunca cu capul, aur mingi gonflabile, baloon pompa, accesorii de petrecere debutantă, rochie de plaja, corgi galez, ziua neon.


  • Material: PVC
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Plaja
  • Nume De Brand: VKTECH

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon