Burete Filtru de aer Deschis Aliaj de Aluminiu 04104 cu 1/8 1/10 RC Model de Masina Piese de Schimb Filtrul de Combustibil Nitro Violet

  • 20.65lei
  • 15.91lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Burete Filtru de aer Deschis Aliaj de Aluminiu 04104 cu 1/8 1/10 RC Model de Masina Piese de Schimb Filtrul de Combustibil Nitro Violet

2 buc filtru:1 x Filtru de Combustibil & 1 x filtru de Aer

Model:04104 (02028)

Material de Aliaj de aluminiu, de mare putere

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate

culoare:auriu + violet

Dimensiune:55x35mm + 3.6x1.1x1.1cm

Utilizare: adăugați filtrul de ulei între rezervorul de combustibil și carburator.Funcția: se poate filtra impuritățile din ulei pentru a proteja mai bine motorul.

Vânzări : de vânzare cu Amănuntul și en-Gros

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 x Filtru de Combustibil

1 x filtru de Aer

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Dropshipping

1) Vom accepta dropshipping, avem o mulțime de experiență în dropshiping și nu va pune nici o anunțuri și materiale în ordine.

2) Vom accepta fișier CSV (Fișier Excel) să se ocupe de comanda pentru comenzi vrac.Ai nevoie doar de a plăti la o comanda de pe www.citygroupromania.ro.Vom manipulare ordinele tale, titlu acordat de fișier excel.ne puteti trimite fișier CSV care toate contactele customerrsquos informații (Nume, e-Mail, adresa Completă etchellip) și pentru info( culoare, cantitate).Ofer prețul total.Ai nevoie doar de a plasa o comanda pe www.citygroupromania.ro, după care îl plătiți pentru asta.Vom încărca fișierul în sistemul nostru și de manipulare ordinele de mînă după dosar.

După ce am expediat la comanda, voi trimite înapoi la fișier CSV cu coduri de urmărire.

Etichete: elektra filtru de combustibil, nitro motor filtru de combustibil, filtru combustibil filtru, de umplere cu combustibil filtru, azoo filtru burete, burete filtru acvariu nitrit, filtru motor nitro, rc filtru nitro, p407 masina rc, automat masina rc.


  • Material: Metal
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Varsta Recomanda: 12+y

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon