Mini Tiki Cana Pahare De Băutură Articole De Petrecere Hawaiian Accesoriile De Bar Cană De Ceramică Din Bara De Instrumente De Accesorii De Vin

  • 58.25lei
  • 43.10lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Mini Tiki Cana Pahare De Băutură Articole De Petrecere Hawaiian Accesoriile De Bar Cană De Ceramică Din Bara De Instrumente De Accesorii De Vin

Puncte: 1、CADOUL PERFECT: Tiki cani-este un mare cadou pentru gazde, nunta registre și housewarmings.Frumos cadou este o idee pentru orice ocazii.

2、AMUZANT și CAPRICIOS, DESIGN: Aceste pictată de mână și a tras ceramice mari Tiki butucii se va adăuga un dram de distracție și eleganță la accesoriile de bar de colectare sau de partid.

3、DURABIL CONSUMABILE PARTID: Aceste drăguț ceramice pahare de cocktail sunt gata să te las să te bucuri de băuturi exotice cu prietenele tale pe terasă sau gazduieste o petrecere Hawaiian.Aceste plin de umor stemless ochelari sunt mari, în orice mediu.

4、MARE DRINKWARE: Tiki baruri și restaurante au oferit întotdeauna o formă de evadare pentru clienții lor.Lasă-i să se simtă călătoresc tropical destinație a-ți servi cocktail-uri creative în aceste haioase cani ceramice și ei vor dori să vină înapoi din nou.

5、CANI MENȚINE: spălare de Mână recomandat.

Descriere:

Această ceramică Luau Tiki petrecere cana foloseste 4 retro-inspirat tiki design și este cupa instrument indispensabil pentru fructe tropicale și cocktail-uri.Folosind aceste manual tiki cani, va fi capabil să gust clasic tiki produse, cum ar fi maitai sau banana daiquiri cu adevărat Hawaiian aroma.Este recomandat să cumpere un set de 4 roman pahare de cocktail.Vino cu 4 classic tiki modele.

Mare pentru cocktail-uri la Hawaii și Tiki părți.

Caietul de sarcini:

Material: manual și mână-pictat ceramica

Dimensiuni:(despre)

Bambool cupa: inaltime 220mm latime 85mm adâncime 65mm/8.66*3.35*2.56 inch; 400ml

Insula paștelui Tiki Cupa: 165mm*75mm/6.50*2.95 inch; 450ml

Ceramica verde cupa: H182mm*86mm/7.17*3.39 inch; 450ml

Ceramica papagal cupa: înălțime 198mm/7.80 inch, latime 110 mm/4.33 inch, adâncimea de 80mm/3.15 inch; 600ml

Lista De Pachete: (Opțional)

1 x Verde Tiki Cana

1 x Paști Islander Tiki Cana

1 x Bambus Tiki Cana

1 x Galben Papagal Tiki Cana

Note:

Aceste ceramică Tiki cani sunt lucrate manual si pictate manual, astfel încât formele și culorile pot varia ușor diferite.

Etichete: senjougahara, ceașcă de cafea, ursul cupa, vrac tiki cani, chilis, ceramica neagra, tiki cani moet, 6 împușcat, progresivă lumină albastră ochelari, mobilier casă de păpuși bucătărie.


  • Numele: cana de portelan
  • Numărul De Model: tiki cana
  • Cu Capac sau Nu: No
  • Tip: Pahar De Vin
  • type1: Accesorii Bar
  • Material: Ceramica

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon