Instrument de albine Evaporator Acid Oxalic Vaporizator Tratament Apicol Sterilizare Instrument de Albine Tratamentul râiei Furnizează Instrumente

  • 182.29lei
  • 127.62lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

*1.【Eficient pentru MlTE】Acarianul acid oxalic vaporizator poate de repede vaporiza acid oxalic în stup, care este o metodă simplă și eficientă pentru a trata Acarianul Varroa , îmbunătățind astfel mediul de viață de albine, creșterea producției și a calității de miere.

*2.【Sursă de Alimentare externă】acid oxalic evaporator este format dintr-o placă de încălzire, un suport de metal, un cablu si 2 baterii clipuri.Puterea de ieșire este de 150 de wați.Sursa de alimentare trebuie să fie alimentat de un copil de 12-volți masina de tuns gazon, tractoare, motociclete sau baterie de masina.

*3.【】 Utilizare pași】①Fill placa de încălzire cu acid oxalic ② Trimite evaporator în stup prin stup ușa ③Block stup ușa cu o bandă de etanșare sau un prosop umed ④Connect sursa de alimentare și păstrați-l pornit timp de 3 minute, 3 minute este suficient Atomiza și se evaporă acid oxalic.Apoi, scoate încă. ⑤ Acesta este necesar pentru a închide albine ușa din nou și păstrați-l închis timp de 10 minute să funcționeze pe deplin.

*4. Vaporizatorul este construit cu o calitate înaltă, fiabilitate, durabilitate, utilitate și funcționalitate.

*5. Cele mai eficiente metode de administrarea de Acid Oxalic tratament la albine pentru a lupta impotriva varroa.

Caietul de sarcini:

Culoare: așa Cum se arată în imagine

Dimensiune: Aproximativ 50 x 4 x 2 cm.

Material: Metal.

Liste:

1 * Apicultura instrument

Notă:

1. De conversie:1 inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

2.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

3.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Etichete: albine cutie de stup, rama de stup, filtru cpl smartphone, mătură de vrăjitoare, queen bee, acid oxalic vaporizator electric, beekeep, crema pentru cicatrice, antic apicultura instrumente, acid oxalic.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon