1BUC Elefant Diamant Pictura Magnet Titularul de Acoperire Amintiri Instrument Multifuncțional Frigider Hârtie DIY Meserii cruciulițe Accesorii

  • 4.54lei
  • 3.12lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

1.Capac Magnet Minder: Ai doi magneți, unul atașat pe partea din spate de diamant pictura, și alte magnet de ancorare capacul minder în loc.

2.Funcția: Aceste acoperire magnetică titularii de a păstra plictisitor, care acoperă din drum atunci când se face diamant pictura, sau sa le tii neterminate secțiune pentru a păstra praful și zdrențe de pe.

3.Ușor de utilizat: Are magneti puternici pe spate, care poate preveni eficient damond pictura de la lipirea de păr, distrusă, diamante margele si tot felul de praf, păstrând un spațiu de lucru curat și ordonat, un instrument trebuie să aibă pentru dumneavoastră diamant pictura ambarcațiuni.

4.Mare Cadou: Diamant acoperi minder poate fi un cadou minunat pentru copii, adulți diamant pasionat de pictură.

Caietul de sarcini:

Materiale:Magneți+Rasina

Dimensiuni:Ca imagine arată(Aprox.)

Pachetul inclus:

1 buc Capac Magnet Minder

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

2.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

72095 Fierbinte De Vânzare

Etichete: diamant broderie japonia, diamant dotz, diamant tava, diamant vopsea, autocolant de diamant, 5d diamant pictura hârtie, diamant kit, marcaj diamant, 5d diamant vopsea, 5d diamant.


  • Utilizarea: .
  • Nume De Brand: JET
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon