Geometrice Clare De Sticlă În Stil Caseta De Bijuterii Masa Recipient Pentru Afișarea Caz De Bijuterii, Suveniruri Decorațiuni Plante Container

  • 49.97lei
  • 37.47lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Puncte:

1、Sticla clara si Frumos de Metal de Aur: Acest inel de afișare suport din sticlă elegant și premium din metal, durabil, de calitate.Cadrul metalic este atent finisat cu frumoasa culoare de aur, sticla clara de design vă permite să vedeți toate părțile de cutie de cadou.

2、Design Creativ: Unic piramida design, cadru metalic de aur și sticlă clară, artă modernă stil de design face se pare special.Oglindă în partea de jos poate reflecta inele frumoase !Fiecare inel cutie 1 deschizându-se ca o ușă mică, cu un pic de bolt, e mai mult ca o mică casă de sticlă pentru inelul tău, atât de drăguț !

3、Un Creator și Cadou Dulce pentru Fete sau Femei: Perfect ca un caz de depozitare pentru cercei, inele, coliere cele mai bune cadouri pentru fete și femei, femei, cadouri prietena, mamele zi idei de cadouri și mai mult.De asemenea, utilizați ca nunta purtător ring de box sau de angajament cadou suvenir !Surprinde-o cu acest interesant cutie de inel ! ( Bijuterii nu sunt incluse )

4、Mic de Caz: caz Mic poate fi folosit ca un cadru pentru original accente decorative, folosind plante, pietre sau obiecte de artizanat.

5、Practice & Decor Unic: Această piramidă inel de suport este inclus, astfel încât să puteți arunca mici perechi de cercei și alte lucruri în suport pentru păstrarea, puteți utiliza această casetă în baie sau în bucătărie, unde lângă chiuvetă, bijuteriile de la obtinerea umed.Este atât de unic și arată ca o bucată de decor special.

Caracteristici:

1. Designul Nordic suprafața de secțiune, cu diamante ca element de design, simbolizează lumina.

2. Geometrică neregulată poligon forma, personalitatea este roman și prezintă noile curba de flori de casa, impecabil raportul de aur, și simplitatea dezvăluie elegant, de calitate.

3. Aplicabile: dormitor, camera de zi, de studiu, de birou și alte scene.

4.5

Caietul de sarcini:

Material: alama + sticla

Dimensiuni(aproximativ):

O : 7.5*7.5*7.5 cm/2.95*2.95*2.95 în

B: 12.5*11*4.5 cm/4.92*4.33*1.77 în

C: 14*12.5*10.6 cm/5.51*4.92*4.17 în

D: 17*16*15 cm/6.69*6.30*5.91 în

Lista De Ambalare:

1*caz

Etichete: yzf motocicleta faruri placa.


  • Utilizarea: Bijuterii
  • Stil: Caz
  • Material: Sticla
  • Tip: Cutii De Depozitare & Lari
  • Caracteristică Regională: Europa
  • Produs: Caseta De Bijuterii
  • Tema: Dragoste

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon