Turbanul musulman Hijab Capota Eșarfă Cu Fular Pentru Femei Islamice Interior Хиджаб Capace Arabe Înfășurați Capul Femme Musulmani Turcia وشاح

  • 145.73lei
  • 84.53lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ALIEXPRRESS REGULI ✔️ Dacă nu este o taxă vamală în țara dumneavoastră, cumpărătorul trebuie să plătească.Vânzătorul nu este responsabil pentru taxe vamale. ✔️ Elemente care au sosit la oficiul poștal local, dar care nu au fost ridicate de cumpărător nu sunt responsabilitatea de la vânzător. ✔️ Nici o restituire va fi făcut pentru a returnat pachetele pentru că nu sunt la adresa ta. ✔Vă rugăm să verificați în în ️ poștală în mod regulat.Ca un vânzător, vă informăm despre marfă. ✔️ Vă rugăm să contactați vânzătorul înainte de a părăsi un comentariu negativ.Hai sa-ti rezolve problema împreună. ✔️ Poate exista o diferență de ton în toate produsele din cauza de a lua fotografii.DE ÎNALTĂ CALITATE TURC TEXTILE A FĂCUT N TURCIA PENTRU en-GROS, vă RUGĂM să CONTACTAȚI VÂNZĂTORUL Spalare: Lavabil la 30 de grade.

Ar trebui să utilizați un interior văl de a face partea din spate arata pufos.Vă rugăm să faceți clic pe imagine pentru a vedea produsul

Sclipici Negru Turban

TRANSPORT 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. poștală este corectă. 2. Comanda dvs. va fi pregătite și expediate în termen de 3-5 zile dupa www.citygroupromania.ro verifică plata. 3. Vă rugăm să rețineți că nu există nici un cost de transport maritim, dar clienții noștri fideli sunt responsabili pentru taxele vamale suplimentare, taxe vamale și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.DE RAMBURSARE ȘI A REVENI 1. Dacă nu vă place produsul nostru,puteți solicita returnarea în termen de 7 zile de la primirea produselor.Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și în starea inițială.Nu-mi permit taxa de transport pentru produs returnat.Vă rugăm să permiteți-ne 7-15 zile pentru a procesa ordin de returnare și rambursare în contul dvs. de la primirea pachetului FEEDBACK-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele.Va vom trimite cupoane pentru sprijin cald.Dacă nu mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin mesaj înainte de a pleca feedback-ul.Noi garantăm că va rezolva problema.

Etichete: bentita turban, headwrap, capac hijab, hijab turban, turbanul musulman, elegant hijab, turban femei, bentita femei, femeile musulmane hijab, sifon hijab.


  • Origine: TR(Origine)
  • Decor: Nici unul
  • Tip De Element: Hijabs
  • Numele Departamentului: Adult
  • Hijabs Tip: Interior Hijabs
  • Stil: Moda
  • Nume De Brand: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon