Capacitate Mare Masa De Prânz Coș Pliabil Izolate Sac Picnic Pliere Coș

  • 90.90lei
  • 57.25lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere

Acest produs este un coș cu masa de prânz , care este fabricat din material de înaltă calitate, s , rezistent la apă și izolare termică .Cu mâner portabil s, foarte convenabil de a transporta .De materiale de izolare termică poate păstra mâncarea caldă.Mare masa de prânz geanta pentru picnic, birou, masina, etc.

Caracteristici

- Material: Oxford pânză.

- Mai presus de toate, este pliabil, ceea ce înseamnă acest lucru este un economizor de spațiu la fel de bine.

- Acest cos de picnic servește ca un picnic cooler care este extrem de izolate mare pentru cald sau rece.

- Principalele pliabil izolate compartiment poate stoca obiecte personale, sticle de apa, snacks-uri, chei și desfăcătoare.

- Standard Oxford pânză păstrează produse alimentare ,mese, băuturi, fructe, snacks-uri sau alte articole proaspete/rece și bine ambalate pentru o lungă perioadă de timp, nu se mai face griji cu privire la siguranța alimentelor, depozitare la rece, de culoare decolorare și obraznic petele.

- Picnic bag dar nu numai picnic , puteți utiliza pentru GRĂTAR, de călătorie, camping, colectarea, drumeții, parc, plaja, shopping, plimbare sau oriunde, cu familii, iubitori, prieteni, etc.

Lista de ambalare

1 x Coș

Etichete: coș mare sac, picnic de epocă coș, basket picnic, lunch box boksi bag, coș pentru picnic, picnic cesta, cos ratan, mare impermeabil sac picnic, baschet topit, eu coș de paie.


  • Material: Alte
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon