Telefonul Sta Epoxidice Mucegai Universal Smartphone-uri Titularul Matrite de Silicon pentru Masa Noptiera Biroul de Acasă

  • 17.61lei
  • 8.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere:

Premium Material: mucegai este fabricat din 100% alimente grad silicon, care este non-aderent, usor de demould și ușor de curățat.

Ușor de Decofrare: Aceste matrite de silicon au suprafață netedă, astfel încât terminat meșteșug este moale și ușor pentru a elibera din matriță, doar se toarnă rășină topit în matriță și așteptați pentru utilizarea de apă rece pentru prelucrare.Nu de tăiere și tunderea sunt necesare.

Face Ambarcațiunile de-a face Ușor: Pune rășină în formă, apoi se adauga model material la mucegai, atunci când rășina este complet uscat, poftă de mâncare mucegai și împinge terminat ambarcațiuni, și puteți adăuga, de asemenea, unele flori, sclipici, culori pentru a crea propriul suport de telefon.

Perfect pentru DIY: Cu mucegai, puteți face o varietate de standuri de telefon partaja obiecte de artizanat cu familia și prietenii.

Economisiți Timp: mucegai poate fi ușor de curățat după utilizare, economisind timp și energie.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Dimensiune: 215x100mm; 120x100mm

Pachetul Include:

2 Bucati/Set Telefonul Sta Matrite De Silicon

Notă:

1. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare între elementul real și imaginile, din cauza diferenței între monitoare.

2. Vă rugăm să permită o ușoară eroare de măsurare.

Speranță pentru înțelegere și au o frumoasă zi de cumpărături!

Etichete: lampa scrisoare, noul zoom, cabinet de pat, arc lampa, lampa luna, lampă de lavă, suport de sticlă, chineză lampa de podea, mobilier dormitor, set dormitor china.


  • Tip de en-Gros: No
  • Origine: NC(de Origine)
  • Setați Tipul: No

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon