Fierbinte 120x100x19Mm Non-Țesute Nailon Clapa Perie Satin Desen Lustruire, Debavurare Tambur Roata Pentru Oțel Inoxidabil

  • 58.54lei
  • 42.72lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Utilizări:oțel inoxidabil chiuvete,hote,ustensile de bucătărie,metrou,lift panouri,produse digitale,lustruire suprafață,etc.

Bună omogenitate:După lustruire și desen,silk road nu va apărea în diferite nuanțe,care reflectă, în principal, uniformitatea silk road,rapid sârmă de ieșire și de înaltă piesei de eficiență.

bună disipare a căldurii:materialul folosește o structură tridimensională,diferența este foarte flexibil,astfel încât suprafața piesei nu va fi înnegrit,decolorate sau stanga material rezidual din cauza supraîncălzirii.

o gamă largă de aplicații,pentru lustruire si tratament de suprafață de diferite piese

Căldură și frotiu rezistent,fără blocaje în mare viteză de rotație(3000 rpm);Poate fi folosit umed,uscat sau cu uleiuri;de Înaltă eficientă și de efect excelent de slefuire;Hard-purtarea,cu durată lungă de viață.

Culoare:Verde/Rosu

Material:Nylon

Dimensiune:120*100*19mm

Caietul De Sarcini:P180/P80

Conținutul Pachetului:

1*Lustruire wheel P180

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: perie abrazivă nailon, perie pentru slefuire lemn, perie de sârmă, clapa roata, dremel poloneză, Disc, poloneză roata, disc de hartie abraziva, perie din lemn, metal poloneză.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Nume De Brand: Xzante

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon