Bhuann Naturale Labradorit Cercei Cercuri cu Farmecele Simplu Picătură Cercei Femei Cristal Legăna Cercei Frumoase 1 Pereche

  • 12.45lei
  • 8.70lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Naturale Labradorit Cercei Cercuri cu Farmecele Simplu Picătură Cercei Femei Cristal Legăna Cercei Frumoase Perechi 1

Material: Labradorite

Caracteristică

Naturale sau provocate de om: 100% natural Cercel dimensiune este de aproximativ 3,8 cm de sus în jos Greutatea este de aproximativ 4.5 g dimensiunea Pietrei este de aproximativ 6mm. 8mm, vă rugăm să permiteți-0.5-1mm dimensiune diferenta

Notă:

Aceste margele sunt lustruite și găuri făcute de mâini.Pentru materiale naturale, nu va fi diferența de mărime și diferența de culoare, vă rugăm să verificați înainte de plasarea comenzii.

Descrie povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

Despre noi:

Despre noi: 1. Calitate superioară, preț competitiv, rapid de transport maritim, cele mai bune și în timp util după-vânzare de servicii. 2. Picătură de transport maritim disponibile, en-gros este susținută, putem livra produsele la adresa necesare; 3. Cooperarea este binevenită dacă aveți site-ul personal sau magazin. 4. Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să mă contactați în primul rând, vom răspunde în termen de 12 de ore, cu excepția week-end sau vacanță de festival.Suntem o companie care, la Sud de China, avem propriile noastre branduri.Eu sunt un designer de bijuterii lucrate manual, sunt un fotograf amator.Dacă aveți întrebări despre produs, bun venit să contactați-mă dacă vă pot oferi ajutor sau sugestii.

Metoda de transport maritim:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Cele mai căile de transport maritim care le folosim: Standard de transport ( pot fi urmărite ) China Post Aer 15-35 zile lucrătoare; ( Pentru unele țări, este nevoie în ultimele 60 de zile lucrătoare de sosire ) E-pachete de 7-15 zile lucrătoare; Economice de transport ( pot fi urmărite ) China Post Obișnuit Pachet Mic, Plus transport maritim Expres ( pot fi urmărite ) EMS 8-13 zile lucrătoare; DHL 5-7 zile lucratoare; Fedex 5-8 zile lucratoare; UP 5-8 zile lucratoare; SF Express 5-10 zile lucratoare; Pentru pretul foarte mic de produse, acolo va avea economice căile de transport maritim de selecție.Puteți alege căile de transport maritim sau de a confirma cu noi pentru a evita eventualele probleme.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine .Va vom returna te pentru elemente care returnate în termen de 7 zile, atunci când le primesc, pentru orice motiv.O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere:

Noi oferim O lună de înlocuire și ȘASE luni de întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru prima jumătate de an.Cumpărătorii sunt singurul responsabil pentru costurile de returnare pentru articole de garanție. (În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare, și de a scrie în detaliu de livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Garanție:

Ne angajăm să furnizarea de produse de calitate de top, rapid de Transport maritim și de servicii pentru clienți de calitate.Dacă există orice altă problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!Va vom raspunde cat mai repede posibil!Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

Feedback-ul:

Dragă prietene, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii pentru clienți, ne-am dori să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi după ce ați primit elementul.Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine.Între timp, feedback-ul dvs. va ajuta alți clienți care încearcă să găsească ceea ce au nevoie.Apreciem ajută la alți oameni.

Etichete: pandantiv turcoaz, labradorite cercei de aur, labradorite cercei diy, labradorite cercei margele, en-gros de cercei labradorit, bratara cu turcoaz, cercei labradorit mare, lant cercei labradorit, bijuterii cu turcoaz, labradorite cercei șirag de mărgele.


  • Material: Piatra
  • Tip Bijuterii: picătură cercei bijuterii
  • Numărul De Model: Handmade margele cercei picătură
  • Culoare: Alb gri amestecat
  • Nume De Brand: Bhuann
  • Margele Dimensiune: 6mm, 8mm
  • Gen: Unisex
  • Cantitatea: 1 pereche
  • Cercel Tip: Picătură Cercei
  • Metale De Tip: Iron alloy
  • Stil: Casual/Sport
  • Tip De Element: Cercei
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Forma\model: neregulate

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon