12Pcs Rezervor de Apă Filtru Cartuș de Piese de Schimb pentru Xiaomi 1/2 /1S Roborock S5 S6 S50 S60 Aspirator Robotizate Accesorii

  • 9.99lei
  • 8.08lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

12pcs Rezervor de Apa Filtru Pentru XIAOMI MI Roborock S5 Max S50 S51 S6 Max Aspirator Robotizate Xaomi Înlocuire Părți Accesorii model Compatibil: Pentru XIAOMI MI Roborock S5 Max S50 S51 S6 Max Pachet: 12buc X rezervor de apă filtre Pentru XIAOMI MI Roborock S5 Max S50 S51 S6 Max Observații: Acest lucru nu este Xiaomi produs Original.Xiaomi numele de marcă și logo-ul sunt marcă înregistrată a proprietarului respectiv.Orice utilizare de la Xiaomi nume de marcă, model sau reper denumire pentru acest produs este realizat exclusiv pentru a demonstra compatibilitatea.

Toate produsele noastre de sprijin de DropShipping, dacă este necesar, puteți să contactați serviciul clienți!

Înainte de a plasa o comanda, asigurați-vă că dispozitivul modele, relevante a se potrivi modelul menționat pe aceasta pagina de produs, puteți verifica model specific de produs numărul de pe plăcuța de identificare în partea de jos a aparatului (de multe mașini de măturat străzi extrem nume similare, astfel încât aveți nevoie să se facă distincția de număr specific de model), dacă sunteți de a solicita o rambursare din cauza achiziționarea de produsul greșit, veți fi responsabil pentru costurile de returnare.

1,Acestea nu sunt Reale /produse Originale,ceea ce le vinde sunt de brand nou Compatibil Produselor de Înlocuire.

2, Pachetul include toate kiturile arată în imagini opțiunea pe care ați selectat-o mai sus .

3,Dacă pachetul pierdut sau rupt în tranzit ,va vom returna banii,ar trebui să ne contactați IMEDIAT.

4,vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe www.citygroupromania.ro.Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

5,vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Am înțeles nefericirea s-ar putea avea dacă ordinea merge prost,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

6,cu Toate accesoriile, in magazinul nostru sunt lavabile.

7,Înainte de a cumpăra, puteți verifica afară noastre de oferte speciale și urmați-ne pentru a primi cupoane exclusive fan!

Etichete: official xiaomi, piese de schimb pentru xiaomi mi robot de vid, orvibo, kerher sac de aspirator, styj02ym, xioami roborock s6, xiaowa cutie de praf, roborock s6, roborock s50 china, rezervor de apă xiaomi.


  • Vid Tip Piesă De: Filtre
  • Tip: Aspirator Piese
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: pentru Xiaomi Mijia 1/2 /1S Mi Robot Roborock S5 S6 S50 S60

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon