Pudel Mare Parte Modern Ceas De Perete Pudel Câine Diy Gigant Ceas De Perete De Sufragerie Decor De Perete Pudel Efect De Oglindă Diy Mare Arta De Perete

  • 65.04lei
  • 42.26lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Ceasurile sunt necesare și folosite din când în când pentru un motiv evident, pentru a oferi informații de timp pe tot parcursul zilei.

Versiunea modernă de ceasuri nu este folosit doar pentru a afișa timp, dar, de asemenea, elemente decorative într-o cameră.Acesta este un lucru interesant mai ales pentru ceas de perete DIY.

Designul modern a dat naștere la modele uimitoare de ceasuri.Aceste modele uimitoare sunt opțiuni de mare pentru a deveni și modele cu siguranță va excita entuziaști DIY.Multe ceasuri de perete sunt ca după ce și acestea sunt realizate la domiciliu.

Aceste ceasuri sunt, de obicei, de asemenea, de mari dimensiuni.Spune la revedere de la cei mai mici, ceasuri de perete și spun salut la mai mare și mai fascinant și mai mare ceasuri pe perete.Cea mai bună veste de toate, oricine poate face aceste uimitoare ceasuri la domiciliu, atunci când acestea nu au suficiente instrumente și materiale, și un pic de răbdare.

Autocolant material: spuma EVA (etilen vinil acetat)

Uita-te la: Acrilic cu efect de oglinda

Oră de mână: 31.5 cm / 23.5 cm

Minutarul: 39 cm / 31.5 cm

Masina ceas: 12 cm / 10 cm

Ceas decorarea finală dimensiune este de până la tine!

Culoare:negru/argintiu

Material:Acrilic + spuma EVA

Dimensiune:80*125cm (marime reglabila)

Conținutul Pachetului:

1 x Ceasuri de Perete(Bateriile nu sunt incluse)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Livrare: 1.Noi de aprovizionare Lume de transport maritim. (cu excepția câtorva țări și APO/FPO). 2.Toate comenzile vor fi procesate prima dată după verificarea plății trecut. 3.Real timp de livrare pot fi diferite , în special în timpul sezonului de vacanta.

Etichete: supradimensionate oglindă de perete ceasuri, autocolant silueta ceas de perete, mare oglindă de perete ceasuri, glod ceas de perete mare, mare craniu ceas de perete, fluturele în oglindă ceas de perete, mare oglindă schelet stil ceas de perete, oglindă ceas de perete rotund, dorma oglindă ceas de perete, mare gri oglindă ceas de perete.


  • Tip: Ceasuri De Perete
  • Model: rezumat
  • Rezervă De Energie De Tip: CUARȚ, Digital
  • Forma: Singură Față
  • Stil: Scurtă, Modern
  • Combinație: Separă
  • Tip Display: Ac
  • Origine: NC(de Origine)
  • Corpul Material: Acril
  • Aplicabile De Plasament: camera de zi
  • Caracteristică: Stil Antic

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon