Masina glumă Luminos Capace de Roată, în Formă de Anvelope Capac Luminos Stem Capac, Roata de la Mașină, Cauciucuri Valve Stem capac pentru Masini/Biciclete/Motociclete

  • 20.78lei
  • 12.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caietul de sarcini:

Nume produs: Anvelope capac

Unitate: 4buc

Material: TPR

Dimensiune: 4.1*3 cm/1.61*1.18 inch

Metoda de instalare: Nu stantare

Culoare: Negru/ Alb/ Verde/ Roz/ rosu / Portocaliu/ Bej

Aplicabile faptei: masina, camion, motocicleta, motociclete, etc.

Despre produs:

1. Șuruburi direct pe anvelopa capac.Mare pentru farse.Nu afectează anvelope echilibru.Funcționează pe mai multe anvelope diferite (masina, camion, motocicleta, motociclete, etc.).

2. Sigur, ai putea trimite pe cineva un sclipici bombă în e-mail pentru a obține chiar și cu cineva sau doar pentru a le glumă pentru nici un motiv.Dar dacă sunteți în căutarea pentru ceva un pic mai subtil, și ceva care poate dura un pic de timp pentru a le observa, aceste genial nouă glumă anvelope pac ar putea fi pentru tine.Acestea sunt sub formă de cârnăciori și mingi, și da, ei strălucesc în întuneric, astfel încât toată lumea le va vedea atunci când victima este condus si parcat pe timp de noapte.

Pachetul Include:

4 Buc * Anvelope capac

Etichete: lupul cauciucuri valve caps, metal volan cauciucuri valve caps, jante anvelope capacele supapelor, cool cauciucuri valve caps, plastic negru cauciucuri valve caps, luminos supape cauciuc, anvelope tpms capacele supapelor, sonata cauciucuri valve caps, lada logo-ul cauciucuri valve caps, cauciucuri valve caps bora.


  • Material: TPR (Cauciuc Termoplastic)
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: C01835

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon