Cleqee P3001P 10BUC 4mm Banana Conectori Tip de Sudura pentru Difuzor Audio Amplificator 4 mm Cablu de Sârmă

  • 24.94lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Model produs: P3001P

Caracteristici:

1. 4mm de înaltă calitate cupru-nichel placat cu mufă banană, utilizarea pe termen lung nu va face priza liber și deforma.

2. Mare de izolare teaca,robust și fără cusur

3. Cupru nichel material,conducere bună și lungă perioadă de timp pentru utilizare.

4. Detașabil PA shell,coada de banana plug pot fi sudate la firele de la difuzoare, al cărui diametru maxim 4mm.

5. La sfârșitul coada este compatibil cu banană 4mm fire de plug.

Caietul de sarcini:

Material: Cupru, ABS Tratament de Suprafață: nichelare Curent Tensiune de alimentare: 30V/24A modul de Conectare: Sudare Produs de culoare: Roșu negru verde galben Albastru

Reveni&să ne Contactați (1)acceptam retur,vă Rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail înainte de a reveni,element ar trebui să fie returna în termen de 14 zile și să se întoarcă de transport vor fi achitate de către cumpărători. (2)în Cazul în care pachetul de mai mult de 40 de zile nu au fost primite, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.(Rusia și alte țări va dura mult mai mult decât alte țări astfel încât vă rugăm să fie pacient,dacă mai mult de 50 de zile nu au fost primite,vă rugăm să ne contactați) (3)Vom face tot posibilul pentru a asigura produse de calitate și servicii.Am aprecia foarte mult feedback-ul dvs. POZITIV, astfel încât vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ și feedback-ul general,vă Mulțumesc pentru sprijinul acordat!Să aveți o zi frumoasă!!

Etichete: conectorul sondei, banana multimetru, banana difuzor terminal, banana cupru, mufă banană difuzor, conector multimetru, multimetru cu sonda set, cupru difuzor terminal, banana de siguranta, Banană 4mm feminin jack.


  • Certificare: Nici unul
  • Numărul De Model: P3001P
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: CLEQEE
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon