2021 PULUZ Vlogging Difuzat Live Smartphone Cușcă Video Amator de Filme de Înregistrare se Ocupe de Stabilizator Suport pentru iPhone, Galaxy,

  • 147.77lei
  • 103.43lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

De Puluz G1

Puluz G1 este un gimbal inteligent profesional compact pentru telefoane și gopro.Acesta este conceput cu un nou sistem de operare pentru a asigura ușor de a efectua exactă și rapidă în diferite poziții între diferite moduri de operare, astfel încât sunteți liberi de controlul acesteia.Puluz G1 este, de asemenea, un produs de mare, care poate aduce creativitate cu butoane funcționale pe fotografie și film, cum ar fi foto/Înregistrare, Zoom, de intrare/ieșire și de a lua camera din spate/modul Selfie transferate; creativitate, de asemenea, vine din aplicarea cheltui banii din up-to-data (camera G1) pe iOS și Android, APP store, cu care puteți face auto-Urmărire, Este posibil pentru o perioadă de timp și o schimbare a filtrului.O sarcină utilă maximă de 220g vă permite să atașați lentile de diversitate cu diferite focală, tipuri de umple de lumină și multe alte unelte de fotografie/film rece, în orice moment și în orice loc.În plus, acesta este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, care are un aspect bun și se simt de contact.Durata de funcționare este de până la 6 ore și este disponibil pentru tine de a avea o sarcină în mișcare în timp real.Este cu adevărat valoros la prețul său.

Modul de instruire

1. Modul de urmărire mediană: rotiți arborele și transforma blocat axa, axa y tigaie se mișcă ușor cu mânerul se mișcă.În unghiul de înclinare a telefonului se poate schimba în sus și în jos cu joystick-ul, unghiul de rotație al telefonului se poate schimba în sus și în jos cu joystick-ul.

2. Toate modurile de urmărire: ax cu role este blocat, axa de înclinare și axa y tigaie se mișcă ușor cu mânerul se mișcă.Unghiul de rotație a telefonului se poate schimba la stânga și la dreapta de pe joystick.

3. Modul de plin de blocare: Axa de ruliu, tangaj axa și axa de rotație închis.În acest mod, unghiul de înclinare a telefonului se poate schimba în sus și în jos cu joystick-ul, unghiul larg de telefon se poate schimba în sus și în jos cu joystick-ul.

Funcția

1. Pot fi portabile sau folosit cu vesta si brat absorbție de șoc împreună.

2. Dispozitiv de declanșare stabil personalizate pentru telefoane inteligente.Poate fi combinat cu aproape toate smartphone-uri de 4.7-5.5 inch de pe piață.Puteți avea un bun simt de buna împușcat în orice moment și în orice loc.

3. Laptopul foloseste un motor fără perii, nivel înalt de netezime și zgomot redus, care poate oferi o foarte buna si linistita.

4. 3 moduri de operare includ: modul, mediana follow-up modul, plin de blocare, toate modurile de follow-up.

5. Acesta oferă o rotație completă de 360 de grade de-a lungul axei y pan, și vine cu un joystick 4-way pentru a regla unghiul corespunzător.

6 toate acțiunile sunt efectuate cu două butoane și un joystick, puteți atinge modul de comutare, trage și de a controla rotație, și conectat la telefon prin Bluetooth, puteți efectua eliberare a declanșatorului, fata a urmat, Automat funcția de panorama?

7. Suportă control wireless prin bluetooth, cu ajutorul aplicației PULUZ G1 pe iOS și dispozitive Android.De asemenea, este compatibil cu aplicații de la distanță pentru funcționalitatea de pan și înclinare de la distanță.

8 recunoașterea facială și precis viteza de urmărire a plăcut: când PULUZ G1 blocat fata din imaginea de fotografiere, gimbal poate realiza o urmărire automată a feței, după direcția de mișcare a persoanei automat, deci este perfect pentru a face filme mici, sau video live. (Notă: de recunoaștere facială numai pentru aplicația iOS.Aplicație Android doar pentru urmărire de obiecte)

9. Recunoașterea facială distanta de fotografiere de follow-up în termen de 3 m, 3 m gama funcția de recunoaștere facială poate să nu recunoască.

10. Montaj filet de 1/4 inch în partea de jos a gimbal sprijină orice amenajare cu filet 1/4 inch de tije de extensie sau se află pe un trepied.Mini trepied este inclus, în mod gratuit pentru a se adapta la diferite aplicații.

11 baterie litiu-ion baterie built-in 1 x 18650 de Puluz G1 permite un timp de lucru de ultralong continuu 6 ore.

12 Con micro Puerto, mientras tanto, es recargable conectando a la fuente de alimentación móvil.

13 Nota: cuando se dispara en vertical sin jitter, el dispositivo puede ajustar manualmente el ángulo directamente.

General Compatible con Apple: iPhone 5C iPhone 5S iPhone 6 iPhone 6 Plus iPhone 6 iPhone 6 iPhone 8 iPhone 7 iPhone SE iPhone 7 Plus iPhone X 8 Plus iPhone 6S

Sony Xperia X Performance Xperia E5 Xperia X Compact Xperia XZ Premium Sony Xperia Z5 compacto Xperia X Xperia XZ1 Xperia XZ1 compacto Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia L1...xperia XZs Sony Xperia XA1 Xperia Z5

Google: Pixel C Pixel XL Pixel Nexus 5 y Nexus 5X

Samsung: Galaxy S IV/Galaxy A5 i9500 (2017) Galaxy S5/mini/Galaxy J3 G800 (2017) Galaxy J5 (2017) Galaxy Nota 5 Galaxy S7 borde galaxy A7 (2016)/A710 Galaxy A3 (2016)/A310 Galaxy J7 (2016) Galaxy J3 (2016) J5 S7 Galaxy (2016) Galaxy A5 (2016)/A510 Galaxy A7 (2017) Galaxy A3 (2017) Galaxy J7 (2017) Galaxy S6 Galaxy S6 borde Galaxy J7 Galaxy J5 Galaxy S III LTE/i9305 Galaxy E5 Galaxy S5 activo

Etichete: iphone 12 pro video cușcă, tambur cursă, tv, baterie pentru eken h9, camera iphone cușcă, stabil, steadicam, mirascreen, smartphone-ul video cușcă, camera vlog.


  • Numărul De Model: Mâner Stabilizator Suport
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Upingzi
  • Pachet: Da

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon