Saltea Perna de Stabilitate Punctul de Sport Saltea de Masaj Minge Elastică Masaj Mingea de Fitness din PVC Gonflabile Yoga Echilibru Minge Mat de Formare

  • 18.86lei
  • 9.45lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Caracteristici:

*1. Echilibrul mat se ridică în picioare.Stand pe un echilibru pad sau pernele de pe un picior pentru a menține corpul stabil.De asemenea, puteți să închideți ochii pentru a face stimulării proprioceptive nervii mai intense, ceea ce va aduce mai multe provocări pentru stabilitatea de bază.

*2. Ghemuit pe un picior.În picioare pe un picior, îndoiți solduri jos și nu se extind genunchii degetele pentru a se asigura că picioarele tale sunt pe picioarele tale.Adăugând la dificultatea este că puteți sta pe un echilibru pad sau perna pentru a finaliza o ghemuit.

*3. Echilibrul pad echilibru.Stai pe un echilibru pad sau mat și echilibru cu o coccis.Ține-ți mâinile pe partea din spate a corpului, strângeți muschii de pe talie si abdomen, ridica încet un picior, apoi ridicați celălalt picior, și apoi lăsați-vă pe mâini.Ține spatele drept.menține echilibrul.

*4. Exercițiu cu picioarele pe o minge de echilibru.Puneți picioarele pe un echilibru minge, țineți la sol cu ambele mâini, și brațele la un unghi de 90 de grade pentru organism; vertebrale menține poziția sa normală, paralel cu solul; controlul corpului, fără a schimba orice unghi; menține o respirație uniformă, fără sufocare.Pentru a crește în continuare dificultatea de funcționare, cu o mână de sprijin pot fi utilizate.

Caietul de sarcini:

Diametru: 33 cm

Greutate: 900 grame

Material: de Înaltă calitate, explozie-dovada PVC

Culoare așa cum se arată

Accesorii: Pneumatic

Lista De Produse:

1 * yoga echilibru pernă; 1 * pompa de

Notă:

1. Toate imaginile au fost calibrat profesional, dar din cauza luminii ambientale și de afișare diferite setări de dispozitiv, imagini și articole vezi poate avea unele abateri, te rog să mă ierți.

2. Datele este măsurată manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: saltea de cauciuc yoga, lululemon, spumă saltea de sport, noptiera mat, massag mat, crossfit mat, mare yoga mat, pat saltea de masaj, gratuit minge de stabilitate, mare yoga mat 15mm.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 900 grams
  • Accesorii: Pneumatic
  • Diametru: 33 cm
  • Lungime: Other
  • Material: PVC, De înaltă calitate, explozie-dovada PVC

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon