Autentic Austria IMCO Metal Kerosen Bricheta Ulei Original Benzina Creatoare de Epocă Clasic Bricheta din Otel Inoxidabil Cadou pentru Om

  • 81.19lei
  • 24.36lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Autentic Austria IMCO Metal Kerosen Bricheta Ulei Original Benzina Creatoare de Epocă Clasic Bricheta din Otel Inoxidabil Cadou pentru Om Sugestii: Fără Combustibil în brichetă.Trebuie să completați în furnizarea de prima dată când îl folosiți.Pentru 2 pc-uri și mai primi discount suplimentar.Dacă ordinea în depozitul meu, va vom trimite un cadou Special în pachet.

Plata:

►Vom accepta Alipay, Western Union, TT.Toate CARDURILE de credit sunt acceptate prin ANGAJAMENT, un sistem de plată sigur.

► Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

► Dacă nu puteți rezolva pe cont imediat după licitație, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Expeditor:

► Globale de transport. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

► Comanda va fi procesată în timp după confirmarea plății.

► Am expediat doar pentru a adresa o comandă confirmată.Adresa dvs. de comandă trebuie să corespundă cu adresa de livrare

► Servicii de timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Ori de transport poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

► Dacă nu ați primit bunurile în termen de 50 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări bunurile și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a face clienții mulțumiți!

► Datorită stării de inventar și diferențele de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Rambursare:

► Începând de la data primirii, ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni la.Dacă ați deținut postul de mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vom reveni sau de a înlocui.Fără excepții!Transport vor fi suportate de către cumpărător și vânzător, în jumătate.

► Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să furnizeze cu numărul de urmărire și un motiv specific pentru a reveni

► Vom rambursa valoarea totală a ofertei în momentul primirii ambalajul original, inclusiv toate componentele și accesoriile.Atât cumpărătorul, cât și vânzătorul anula tranzacția www.citygroupromania.ro.Alternativ, puteți alege să înlocuiți.

► În cazul în care mărfurile nu sunt în conformitate cu publicitate, vom suporta toate costurile de transport.

Răspunsuri:

► Vom menține un standard ridicat de excelență, și să depună eforturi pentru a atinge 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este Foarte Important, vă rugăm să contactați-ne imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

► Dacă știm ceva despre problema, putem rezolva!

Se întoarce și Restituiri

1. Începând de la data primirii, ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni la.Dacă ați deținut postul de mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vom reveni sau de a înlocui orice produs.Fără excepții!De transport sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire de transport, și un motiv specific pentru a reveni.

3. Va vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și pachet cu toate componentele și accesoriile.

Sfat:

B: Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite?

Pentru en-gros, va oferim o reducere sau curierat rapid, livrare, numai 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru livrare directă, putem trimite marfa direct la clienții dumneavoastră.Dacă preferați, nu vom lăsa nici o informație despre noi.

-Cum pot urmări pachetul?

Puteți folosi numărul de urmărire pentru a urmări pachetul de pe următoarele site-uri web: Www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

-Ce se întâmplă dacă am alerga afară de timp pentru a cumpăra protecție?

Dacă sunteți scurt de timp pentru a cumpăra de protecție, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi timpul de achiziție.Apoi, banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: oamenii brichete, austria tricou, splendoarea, imco, combustibil brichete, cohiba set cadou, benzina de brichete vintage, pentru metal, binder clip mici, ligth.


  • Technics: Lac
  • Origine: NC(de Origine)
  • Caietul de sarcini: 64*28*18mm
  • Tipuri de bricheta ulei: kerosen
  • Material: Metal
  • Nume De Brand: OL
  • Windproof funcție: Da
  • Numărul De Model: Kerosen Bricheta
  • Numero modello: Kerosen Bricheta
  • Stil: simplitatea moderne

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon