12 Benzi la Cald Autocolante Moto Decal Autocolant Motocicleta Abțibilduri Reflectorizante Impermeabile Roata Decalcomanii Pentru BMW s 1000 rr S 1000RR S1000 RR

  • 27.06lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Introducerea de produse

Acesta este un set de personalizat cu dungi autocolante pe interiorul jantei.Specificatii: - un set (inclusiv roțile față și spate, un total de 12 autocolante) Material: material reflectorizant (acesta va fi deosebit de luminos atunci când iluminate de lumina pe timp de noapte) Culoare: așa cum se arată în imagine (1. Din cauza monitoare diferite, va exista o ușoară diferență de culoare. 2. Dacă aveți nevoie de alte culori pentru a personaliza, vă rugăm să contactați serviciul clienți) Caracteristici: protectie solara, rezistent la apa, nu este ușor să se estompeze, ușor să rămânem, aderență puternică Aplicabile modele:BMW s 1000 rr

Sfaturi importante

1. Autocolantul este realizat din material reflectorizant, astfel încât culoarea de refracție este diferit în timpul zilei și noaptea.Acolo va fi un pic de diferență de culoare în diferite medii.Culoarea specifica este, în principal în natură. 2. Din cauza efectului de materiale reflectorizante, alb va arata gri.Dacă nu este acceptabil, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a înlocui non-materiale reflectorizante. 3. Dacă nu există nici un comentariu sau contactați serviciul clienți, magazinul va trimite material reflectorizant autocolante în mod implicit.Din cauza cumpărătorului vina, culoare, dimensiune, cantitate și alte probleme au apărut,acesta nu va fi rambursat sau reeditat.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica cu atenție înainte de a plasa o comanda. 4. Când sunt lipite autocolante, autocolante trebuie să fie separate de o anumită distanță, și autocolante nu poate acoperi întreaga față și roțile din spate.Dacă aveți nevoie pentru a acoperi, aveți nevoie pentru a cumpara doua seturi de jante autocolante.

Instrucțiuni de utilizare

Autocolantul este format din două părți.Primul strat este de hârtie folosit pentru a proteja adezivul, care trebuie să fie curățate înainte de lipire.Cel de-al doilea strat este eticheta în sine.Atunci când instalarea, curat jantei pentru a îndepărta praful și uleiul, păstrați suprafața jantei se usuce, apoi se rupe hârtie galbenă sub eticheta adezivă și lipiți-l pe.

Etichete: tankpad, s 1000 rr autocolant, bmw s 1000 rr decal, bmw s1000xr, bmw s 1000 rr, bmw s1000r autocolant, hot wheels mini bmw, s 1000 rr, emblema bmw e90, bmw s 1000 rr motor de paza.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Greutate: 0.07kg
  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Caracteristici Speciale: Reflective
  • Nume De Brand: ksharpskin
  • Tip De Material: Autocolant

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon