De Înaltă Calitate, Cheratină Hidrolizată Praf, Reduce Ridurile,Pielea Netedă,Întârzie Îmbătrânirea,Cosmetice Prime

  • 71.83lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Numele Produsului: Hidrolizat De Keratina Pulbere Aspectul Produsului:Alb Pulbere Ambalajul produsului:sac de folie de Aluminiu Depozitare: produsul este sigilat și depozitat într-un loc uscat, rece și bine ventilat Perioada De Valabilitate: de 2 ani

Hidrolizat Keratina este activ ingredient pentru diverse produse cosmetice cum ar fi e.g produsele de îngrijire a părului și produse de îngrijire a unghiilor și pentru producția de cosmetice pentru păr profesionale însușite de protecție înainte de efectele dăunătoare ale oxidanți (de colorat) precum și reductoare (permanent) și să intensiv de regenerare a scalpului si a parului deteriorat de haird.Funcții: 1.Supliment Nutritiv Conținutul de proteine și de aminoacizi esențiali conținut sunt foarte mari, compozitia de aminoacizi este relativ stabil, este un recunoscut potențialul de înaltă calitate, sursa de proteine cu valoare nutritivă ridicată și calitate stabilă. 2.Materii prime pentru produse cosmetice Keratina hidrolizat este un nou tip de produse cosmetice naturale de materii prime.Acesta poate fi folosit ca o crema hidratanta pentru produse cosmetice, cum ar fi lotiune de curatare faciala, crema de piele și ruj. 3. De Îngrijire A Pielii: Hidrolizat de Keratina pulbere aplicat pe pielea umană este cu funcția de hidratare, anti-rid, adăugarea de nutriție,care este folosit de fr materii prime de înaltă calitate, masca, crema hidratanta si demachiant ,poate fi de asemenea utilizat pentru șampon și produse de îngrijire a părului, baie de lichid și așa mai departe. 4. Îmbunătățirea sistemului imunitar: Hidrolizat de Keratina pulbere poate îmbunătăți metabolismul organismului, funcția imunitar, celulele activate.are funcție importantă în întârziind îmbătrânirea omului, prevenind osteoporoza.

Etichete: cofeina pura pulbere, organ, alb cofeina pulbere, pieptene poftă de mâncare, thi, sclipici unghii, biotina, pieptene de ras, pastele de unghii pulbere, albastru, crăciun ornament.


  • Tip: sclipici
  • Ingredient: extras
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Utilizarea: Corpul
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon