Selfie LED-uri de Lumină Inel 3200 -6500K Video Live Stream Fotografie Lumină de Iluminat Machiaj Vlog Inel Lampa Laptop Comprimat Umple Lumini

  • 60.29lei
  • 30.73lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Descriere: 1. Reglabil Temperatura de Culoare și Luminozitate: video conferință lumina are 3 temperaturi de culoare (lumina alba/lumină caldă/lumină naturală), care sunt 3200k ~ 6500k respectiv, iar lumina are 10 niveluri de luminozitate și 48 4.5 W luminozitate lampă cu LED-uri margele.Folosiți comutatorul pentru a obține cu ușurință de iluminat ideale pentru a face pielea mai perfectă și mai potrivit pentru mediul dumneavoastră.

2. Design Circular și Versatil: Această lumină caracteristici inelul de design, comparativ cu non-gol inel de lumină, această lumină a oferi mai mult chiar și de iluminat, și este glare-free, fără umbre, și moale lumina nu este orbitoare și inofensiv pentru ochii.Acest lucru este, de asemenea, un mini-inel de lumina.Acesta poate fi utilizat pe scară largă de la distanță on-line de lucru, conferințe video, zoom apel, auto-emisie, live streaming, machiaj, și este, de asemenea, perfect pentru YouTube.

3. Stabil și Portabil: video cu LED-uri de lumină caracteristici de design clip.Ai nevoie doar de a fixa clema de pe marginea ecranului computerului, care este stabilă și nu pierde.Lampa este ușor și portabil, făcându-l un companion ideal pentru munca ta.

4. Video Conferința de Lumina: lumina este potrivit pentru conferințe video de la distanță, zoom apel, la distanță de învățare și de mână-a făcut de lucru.Lanterna modul poate oferi iluminat adecvat pentru mediul dumneavoastră.

5. USB Alimentat: mai Multe alimentarea opțiuni, potrivit pentru toate porturile USB, cum ar fi ecrane de afișaj, laptop-uri, bănci de putere sau încărcătoare de telefon mobil.Această lumină este eco-friendly.

Caietul de sarcini:

Inel de lumina dimensiune: aproximativ 4 cm

Lampă cu LED-uri margele: 48

Tensiune de alimentare: 5V

Putere: 4.5 W

Luminozitate: 320LUX / 0,5 m

Temperatura de culoare: 3200k ~ 6500k

Unghi de iluminare: 120°

Lungime cablu: aproximativ 2m/78.74 în

Lista De Ambalare:

4 inch Umple de Lumină*1

Instrucțiuni*1

Clip*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: ulanzi lumina video, inel de lumini simple, twitch stream lumina, stream, youtube camera de lumina, culoare led lumina video, webcam inel de lumina, lampa inel, rgb photography lumina video, camera cu led-uri.


  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Temperatura de culoare: Bi-culoare 3200K-5600K
  • Nume De Brand: SHZONS
  • Certificare: Nici unul

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon