12pcs Profesionale Sculptură în Lemn Dalta Cuțit Set de scule de Mana pentru Bază Detaliate Sculptură de prelucrat Lemnul Scobituri Unelte pentru prelucrarea Lemnului

  • 77.32lei
  • 45.64lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Depozitul Perioada De Livrare:

SUA/Australia Depozit: aproximativ 7-14 zile

Spania Depozit: aproximativ 7-15 zile

Franța/Germania/Polonia Depozit: despre 5-12 zile

Marea Britanie/Italia/cehia Depozit: aproximativ 2-8 zile

Descriere:

Material: imitație de mahon + SK2 oțel

Diametru ax: 1cm / 0.39 inch

Cuțit lungime: 141mm/5.51 în

Lungime lama: 2.5 cm/0.98 inch

Instrument mâner diametru: 14mm

Caracteristică:

1.Suprafață netedă: La capul de tăiere este fabricat de înaltă calitate din aliaj de oțel.Acest lucru este dificil.Prin urmare, instrumentul de foraj este durabil.

2.Ascuțit lama: lama a fost lustruit de două ori.Curbura este lumină și de economisire a forței de muncă.

3.De înaltă calitate, mâner: mâner este fabricat de înaltă calitate călit lemn.Ușor de utilizat.Și calitatea este de încredere.

4.Puteți utiliza în mod flexibil pic instrumente de diferite dimensiuni și forme.Veți fi mulțumit cu ei.

5.De înaltă calitate mâner de lemn: mânerul este din lemn de înaltă calitate.Suprafața este netedă, frumos și confortabil de utilizat.

6.SK2 oțel cutter cap: cap de tăiere este fabricat de înaltă calitate din aliaj de oțel.Este ascuțit și rezistent, cu o mare flexibilitate.

7.Profesionale de sculptură în lemn: instrumente profesionale de sculptură în lemn, cuțit kit-ul este cea mai buna alegere pentru iubitorii de sculptură în lemn.Sculpta propria cuvinte sau modele pe lemn pentru a face speciale.Foarte potrivit pentru lemn moale, cum ar fi artar, pin, tei, plop și de dovleac.Dacă sunteți un începător sau un profesionist, este un instrument ideal pentru sculptură în lemn

8.12 piese de sculptură cuțit kit: 12 de tipuri de cutite de diferite dimensiuni și forme sunt furnizate.Adanc pe gat, mijloc gât, tv cu gât îngust daltă drept, larg drept dalta, dalta rotund, 4-colț cuțit/dalta, tăiere instrument, instrument de foraj.Diverse lama forme permite de a realiza aproape orice proiect.

9.Confortabil mâner de lemn: mânerul este fabricat de înaltă calitate din lemn de esență tare, netedă și confortabil, și va aduce o performanță mai bună, și are o ergonomic de prindere fermă atunci când gravură.Mâinile tale nu va face bășici.Nu numai pentru copii și începători, dar și pentru profesioniști.

10.Ascuțite și durabil lama: ascuțit și lama solidă este fabricat din oțel carbon SK5 și pot fi folosite cu ușurință.Lama este ținut ferm în mâner, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre asta de rupere.Aceste lame sunt lustruite de două ori și sunt netede și drepte.

11.Foarte sigur: Fiecare pachet are un plastic durabil, cutie de depozitare cu snaps, care pot fi închise pentru a îmbunătăți portabilitatea și depozitarea în condiții de siguranță.

Pachetul Inclusiv:

1set*1

Dropshipping:

1. Noi sprijinim dropshipping, orice documente comerciale nu sunt incluse în pachet, vă rugăm să-l comanda si va vom asigura transportul în 0-72 ore.Informații de transport maritim pot fi urmărite.

2. Ne-am sprijini cea mai mare parte CSV dropshipping/ en-gros.

3. Nava de la NOI/FR/ES/UA/PL/CZ/IT/UK/DE depozit, perioada de livrare este de aproximativ 5-18 zile după ce am trimite.

4. Orice întrebare, vă rugăm să mă contactează pe Whatsapp sau Wechat +86 18565770719.

Etichete: cum daltă de dulgher, cuțit, electric scoate, graver max, supraviețuirea cuțit bărbați, cutit de bucatarie set, desene animate cuțit, flowey undertale, instrument de lemn, dalta pentru lemn.


  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Nume De Brand: Toorise
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Sculptură În Lemn Dălți Cuțit
  • Tip: Daltă De Sculptură
  • Utilizarea: Prelucrarea lemnului
  • Cantitatea: 12PCS
  • Materialul Lama: Oțel Carbon De Înaltă
  • Numărul De Model: S14359090
  • Forma Mânerului: Runda

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon