Premium Yingde Yinghong Ying De NR.9 China Kung Fu Yingdehong Negru, Ceai Chinezesc

  • 145.69lei
  • 72.87lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Ceai Nume: Yinghong Nr. 9, Ceai (Yingde Ceai Negru)

Data de producție: în Acest an recolta, (arată ambalarea este produs în prezent),

Termen de valabilitate: 18 luni

Greutate: 250g / sac.Pretul este doar pentru un singur sac.

Originea Loc: Yingde City, Provincia Guangdong, China.

Yinghong Nr. 9 Ceai este produs în Yingde City, Provincia Guangdong, China.Yinghong este prescurtarea de la "Yingde Ceai Negru", care este, de asemenea, numit "Yingteh Negruceai" sau "British Ceai Negru".Este unul dintre primii trei ceai negru sucursale în China, împreună cu "keemun" și "Dian Hong".Supa ceai are un gust neted, dulce și moale, deosebit de potrivit pentru a fi băut cu lapte și zahăr.Deci Yingde Înapoi Ceai este foarte poular în Hong Kong și Macao zona, Asia de Sud-Est și Britanic.În 1963, Regina Angliei folosit Yingde Ceai Negru să-și servească oaspeții distinși la banchete.Este o băutură foarte sănătos care ajută la reducerea lipidelor din sânge și de a pierde în greutate.

Yinghong Nr. 9 de Ceai este unul dintre cele mai celebre varietate de Yingde Ceai Negru.Ceai formă este strâns și negru.Unele glod muguri poate fi văzut.Supa ceai este de culoare roșie, strălucitoare, în cupa puteți vedea un inel de aur, face ca un pahar de vin sau o bucată de chihlimbar.Aroma este dulce și puternic, unii oameni cred că miroase o floare, unii cred că acesta este similar cu caramel, în timp ce unii oameni cred că este parfum de portocale.Puteți bea-l și verificați-l de unul singur.Și ceai supa este moale, cu un puternic, de lungă durată gust.După berii, frunzele de ceai sunt luminoase de culoare roșie și moale.

Berii De Orientare:

1. Se spală set de ceai cu apă caldă;

2. Alege 3-5g de frunze de ceai în ceainic, se adaugă 90C apă fierbinte pentru a spala frunzele de ceai URGENT, nu mai mult de 15s.Acest ceai supa pentru prima dată berii nu ar trebui să fie băut.

3. Adaugă 90C apă caldă pentru cel de-al doilea berii.Timp de preparare poate fi judecat de tine, dar este mai bine în 5-10s.

4. Prin adaugarea de zahar sau lapte, puteți obține o băutură minunată

Etichete: japoneză ceai infuser, kung fu ceainic, ceai, ceașcă de ceai, chineză set ceai, chineză carcoal set de ceai, negru puer, se potrivesc ceai, ceai oolong, lingurita.


  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon