Orez Cutie de Depozitare 15L Capacitate Mare de Cereale Cerealele Pot Orez Cutie de Depozitare Sertar de Tip Găleată de Depozitare a Cerealelor Găleată de Stocare de Bucatarie

  • 149.65lei
  • 133.20lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

1 buc Orez Găleată de Umiditate-dovada de Plastic Măsurabile Insecte Sigilate Cutie de Cereale, magazie de Cereale de Orez Container

Descriere

Aceasta este o primă orez bin de stocare, din clasa alimentare din plastic PP, care este sigur, non-toxic, inodor și de încredere pentru a contacta direct produse alimentare.Sigiliul capacului de sus, umiditate și insectelor, ușor pentru a stoca orez.Potrivit pentru orez, cereale, cereale, fasole, făină, alimente, etc.

- Rezistent la praf, umiditate-dovada, insecte, convenabil de a folosi.

- Orezul Transparent găleată corpului, verificați capacitatea rămasă în orice moment.

- Rotirea butonului se poate măsura până la 150g la un moment dat.

- Cataramele de la ambele capete sunt concepute pentru a separa părțile superioare și inferioare de orez baril pentru o curatare usoara.

Caietul de sarcini:

- Culoare: Alb.

- Material: pp Plastic.

- Dimensiune:

S: 34 x 19.5 x 42.5 cm.(Cu umiditate dovada stick)

L: 42 x 19.5 x 44,5 cm (Fără umezeală stick)

Pachetul Inclus:

1 buc X Orez Cutie de Depozitare

Sfat Cald:

Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Etichete: 50 cm cutie, maruman femei, cereale borcan, bag cooler, cutie cooler, mixer duș, cutie de cereale, 10a 250v cablu de alimentare, cutie cadou, cutie de plastic.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Mrosaa
  • Material: Plastic
  • Stil: Modern

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon