5Pcs Răsad Tava Germina Placa De 12 Celule Pepinieră Vase Tava Cu Capace Transparente Cutie Pentru Grădinărit Bonsai

  • 45.80lei
  • 27.02lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

12-celula de semănat starter tava de creștere a plantelor kit cu dom, de bază și de plante label-transparent-pachet de 5

✔ Culori clar conceput pentru a urmări progresul creștere de răsaduri și plante, fără a atinge sau în mișcare.La dom transparent acoperire vă permite să acorde o atenție la creșterea de răsaduri sau filiale în orice moment. 12 core dimensiuni interne: top lungimea și lățimea-3.7 cm; jos lungimea și lățimea-de 2,9 cm; înălțime-5.3 cm; capac înălțime dimensiune: 4.6 cm

✔ Cu orificiu de scurgere-interne celulele noastre 12-core starter tava aibă orificii de drenaj în partea de jos pentru a asigura un drenaj bun pentru plante și pentru a evita umezeala excesiva de retenție.

✔ Bază tava-tava care conține tava este important de a colecta excesul de apă din suprasaturate de plante și tava.

✔ Aerisire-cu un suport de aerisire, permițându-vă pentru a controla umiditatea si fluxul de aer din semințe de mediu.

✔ Lista de ambalare – Un perfect grădinărit 12-core starter tava setul include: 5 capace, 5 interioară tavi, tava de 5 baze, și 5 capace de aerisire

descriere produs

Dimensiune: 5 bucăți

Este dificil de a găsi de înaltă calitate răsad tăvi de pe piață, care pot satisface grădinărit are nevoie?Noi vă oferim cel mai bun ambalaj, astfel încât nu aveți nevoie să continui să cauți.12-core răsad starter tava-de creștere a plantelor kit cu dom, de bază și de plante label-transparent-5 piese pentru a satisface dvs. de grădinărit are nevoie.

✔ Top-calitate, design – 12-core răsad de intrare tava este făcut de puternic, de înaltă calitate, durabile materiale plastice, care pot rezista la orice sezon, fie că este în interior sau în aer liber cu efect de seră, și este foarte potrivit pentru următorul lot de material săditor să fie refolosite.

✔ Parentale de creștere-Fiecare incepator tava este echipat cu un capac transparent, puteți vedea în mod clar tău de creștere a răsadului.Cu o cupolă transparentă sau capac, puteți urmări o creștere de răsaduri sau filiale în orice moment.

✔ Controlul umidității-Există guri de aerisire reglabile pe dom de umiditate capacul pentru a regla temperatura, debitul de aer și umiditate de incubare mediu.De a promova mai sănătoasă și mai eficientă de creștere a plantelor.

✔ Adecvată metodă de drenaj-Există orificii de drenaj în partea de jos a tava interioară, pentru a evita udarea plantelor și rădăcinile.

✔ Reutilizabile-finisaj transplantare plante la ghivece mai mari, atunci este timpul pentru a reutiliza aceste tăvi pentru un alt lot de material săditor

Etichete: ghiveci călugăr, răsad plante tăvi, microgreen tava, semințe tava, germina tava, decor pepinieră, pentru răsad tava, PLANTA, bougainvillea, cute plate.


  • Numărul De Model: Răsad Tava
  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Setați Tipul: Da
  • Material: Plastic
  • Finisare: Nu Filmate
  • Origine: NC(de Origine)

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon