Din Oțel Inoxidabil Piper Sonda Instrument De Margine Zimțată Coring Instrument Zimțată Semințe De Demontare Core Deseeder Bucătărie Vegetal Instrument A001

  • 17.78lei
  • 9.24lei



  • Distribuiti:

Informatii suplimentare

Din Oțel Inoxidabil Piper Sonda Instrument De Margine Zimțată Coring Instrument Zimțată Semințe De Demontare Core Deseeder Bucătărie De Legume Un Instrument

Descriere:

Deseeding piper poate fi o adevarata durere.Trebuie să-ți tai degetele și obținerea de ulei de chili pe pielea ta.Nu este distractiv!

Folosind această oțel inoxidabil chili core chili, semințe de demontare, nu mai este nevoie să vă faceți griji despre tăierea mâinile tale, și nu te va arde pielea cu ulei de chili!Puteți pur și simplu tăiat partea de sus a fiecare ardei cu un ușor de utilizat instrument, și apoi scoateți toate semințele.Ușor de tăiat partea de sus a fiecărei piper, apoi rotiți unealta de piper pentru a separa interiorul semințelor.Completați în câteva secunde!

Caracteristici:

1. În condiții de siguranță-Fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară

2. Convenabil-Zimțată lame în spirală a face semințe pentru îndepărtarea ușoară.Include inel de oțel pentru depozitare ușoară/agățat.

3. Rapid-doar conectați și poftă de mâncare!Cu lame din otel inoxidabil, cu margini zimțate și ascuțite interne dinți perfect indeparteaza miezul și semințele.

4. Multe utilizări-foarte potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii piper.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru castraveți, roșii și mere.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune: aproximativ 22,8 cm x1.5cm

1/2(opțional) x Piper Sonda din Otel Inoxidabil Piper Sonda Instrument de Margine Zimțată Coring Instrument Zimțată Semințe de Demontare Core Deseeder Bucătărie Vegetal Instrument Un T1: Când va pentru a fi trimis?

A1: Ne va livra produsele în termen de 1-5 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția).

Q2: de Dropshipping și en-gros

A2: 1. Am putea trimite-l la clientul dvs., fără nici facturi, codurile QR sau promotii transporturile.

2. Noi vă va oferi cel mai bun preț engros și de a recomanda cele mai bune produse.

T3: încă Nu a primit bunuri sau prejudiciile?

A3: Dacă a primit-o ordine deteriorate sau nu a primit comanda.

Vă rugăm să ne contactați și putem rezolva toate problemele tale.Te rog nu deschide disputa și să dea un feedback-ul rău

T4: Dacă există mai multe întrebări

A4: Contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda.

Etichete: electric răzătoare de legume, mortar instrument pentru îndepărtarea, pucador electric de legume, 64gb ram de calculator, emmc, sonda, asus b85, lipit instrument pentru îndepărtarea, por instrument pentru îndepărtarea, fructe instrument.


  • Certificare: CIQ
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Nume De Brand: Multiyilego
  • Fructe & Legume Instrumente De Tip: Alte
  • Numărul De Model: piper
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Din Oțel Inoxidabil

Adaugă o recenzie

Rating?




Ați putea dori, de asemenea


Suport 24/7
Telefon